Neler Yeni

HP vs MSİ laptop hangisi alınır?

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Çağdaş Alkan
Hp biraz daha pahalı ama içinde orijinal windows ile geliyor. Onun dışında çok bir fark var mı bilmiyorum. Sizce aradaki fiyata değer mi? Acele cevap verirseniz sevinirim bi an önce almam gerekiyor.

Msi 1920x1200 mü gerçekten yoksa yanlış mı girmişler?

kayn999

80+
RTX 4070'li olan modelini almaya karar verdim sizce doğru bir seçim mi?
Knk sen beni dinle,ben tecrubeliyim kendim leptop kullanicisiyim.O para verilmez o cihaza,o fiyatlarda paneli ve islemcisi daha iyi bir cihaz buluruz.hem ram ide 32 almaya bak.Bende bu gigabyte gibi msi in uretmis oldugu bir leptop kullaniyorum,mutluyum.İyi arastir madem alicaksin tam bir pc al.Bekle ben sana onermeye çalışacağım simdi.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Muhammet Kürkçü
Knk sen beni dinle,ben tecrubeliyim kendim leptop kullanicisiyim.O para verilmez o cihaza,o fiyatlarda paneli ve islemcisi daha iyi bir cihaz buluruz.hem ram ide 32 almaya bak.Bende bu gigabyte gibi msi in uretmis oldugu bir leptop kullaniyorum,mutluyum.İyi arastir madem alicaksin tam bir pc al.Bekle ben sana onermeye çalışacağım simdi.
Ne önericeksiniz acayip merak ettim

kayn999

80+
Ne önericeksiniz acayip merak ettim
En basitinden boyle bir model.240 hz a ciktik,32gb ram e ciktik,daha iyi bir islemciye ciktik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hp biraz daha pahalı ama içinde orijinal windows ile geliyor. Onun dışında çok bir fark var mı bilmiyorum. Sizce aradaki fiyata değer mi? Acele cevap verirseniz sevinirim bi an önce almam gerekiyor.

Attigim modele bakabilirsin knk,likte inceleme videosusu da var icine sinmesse diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı bilgisayarı hem övüp hem sövmüşsün. Ayrıca o cihazın üretimi MSI yapıyor?
Fiyati artmış knk bu fiyat degildi benim onerdigimde.tekrar 51k olsa yine alinir kategorisine koyarim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,586
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom