Turbox 1660 ekran kartı alınır mı?

sWerazee

80+
Reaksiyon skoru
2
Öncelikle herkese selamlar. Yeni bir ekran kartı bakıyorum ve turbox marka gtx 1660 bir ekran kartı gördüm iyi gözüküyor sanki ama bilemedim sizlere sormak istedim konu hakkında bilgi sahibi olan birisi varsa iyiyse neden iyi kötüyse neden kötü detaylarıyla anlatabilir mi? Ayrıca Turbox markasının hazır sistemlerini gördüm. Herkesin bildiği gibi toplumda ki ''İ7 ise tamam!'' algısı kullanılıyor ama o olayın ne dolaplar olduğunu biliyorum malesef. O yüzden Turbox marka pc ler hakkında değilde sadece bu ekran kartı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. En içten dileklerimle.

Ürünün linki:
,

Uzak durun
Kalitesiz bir marka
Zaten stok yok

bütçeniz nedir öneri yapalım

Turbox ve İzoly = ÇÖP

Öncelikle herkese selamlar. Yeni bir ekran kartı bakıyorum ve turbox marka gtx 1660 bir ekran kartı gördüm iyi gözüküyor sanki ama bilemedim sizlere sormak istedim konu hakkında bilgi sahibi olan birisi varsa iyiyse neden iyi kötüyse neden kötü detaylarıyla anlatabilir mi? Ayrıca Turbox markasının hazır sistemlerini gördüm. Herkesin bildiği gibi toplumda ki ''İ7 ise tamam!'' algısı kullanılıyor ama o olayın ne dolaplar olduğunu biliyorum malesef. O yüzden Turbox marka PC ler hakkında değilde sadece bu ekran kartı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. En içten dileklerimle.

Ürünün linki:
,
doğalgaz faturan çok geliyorsa alıp tasarruf edebilirsin

Öncelikle herkese selamlar. Yeni bir ekran kartı bakıyorum ve turbox marka gtx 1660 bir ekran kartı gördüm iyi gözüküyor sanki ama bilemedim sizlere sormak istedim konu hakkında bilgi sahibi olan birisi varsa iyiyse neden iyi kötüyse neden kötü detaylarıyla anlatabilir mi? Ayrıca Turbox markasının hazır sistemlerini gördüm. Herkesin bildiği gibi toplumda ki ''İ7 ise tamam!'' algısı kullanılıyor ama o olayın ne dolaplar olduğunu biliyorum malesef. O yüzden Turbox marka PC ler hakkında değilde sadece bu ekran kartı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. En içten dileklerimle.

Ürünün linki:
,
Turbox un sakızı olsa dahi alınmaz

Her birinize tek tek teşekkür ederim 1 tane bile güzel bir söz gelmedi malum marka hakkında bende msi a yöneldim.

Her birinize tek tek teşekkür ederim 1 tane bile güzel bir söz gelmedi malum marka hakkında bende msi a yöneldim.
MSI'ın yanından geçemez, marka kapsamı olarak :)

Ama düz 1660 almaktansa RX5500XT 8GB almak daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,419
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri