Cpu LED

damn

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı yeni topladım güç kaynağı kablosunu taktığım an bilgisayara güç geldiği gibi sönüyor ve sonra pc başlamıyor ve güç tuşuna bastığımda cpu led yanıp sönüyor 1 kere. Anakartım gigabyte z390 pro wifi sadece 8pin ile bağlantı sağlıyorum bundan dolayı çalışmadığını söyleyenler var anakart 8+4 destekliyor diye sorun ne sizce?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı yeni topladım güç kaynağı kablosunu taktığım an bilgisayara güç geldiği gibi sönüyor ve sonra pc başlamıyor ve güç tuşuna bastığımda cpu led yanıp sönüyor 1 kere. Anakartım Gigabyte z390 pro wifi sadece 8pin ile bağlantı sağlıyorum bundan dolayı çalışmadığını söyleyenler var anakart 8+4 destekliyor diye sorun ne sizce?
Öyle bir durum yoktur kablo bağlantılarını doğru yaptığınıza emin misiniz cpu fanını cpu fan yazan yere takacaksınız.

Anakart güç girişi ile işlemci güç girişi ayrı 8+4 kullanman gerek 👍

Öyle bir durum yoktur kablo bağlantılarını doğru yaptığınıza emin misiniz cpu fanını cpu fan yazan yere takacaksınız.
Evet doğru bağladım herhangi bir problem yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart güç girişi ile işlemci güç girişi ayrı 8+4 kullanman gerek 👍
Dediğinizi tam anlayamadım işlemci için 8+4 var evet ama anakart güç girişi için nasıl 8+4 oluyor

Evet doğru bağladım herhangi bir problem yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğinizi tam anlayamadım işlemci için 8+4 var evet ama anakart güç girişi için nasıl 8+4 oluyor
Anakartınızın fotoğrafını yükleme şansınız var mı şu an bağlantılarla beraber.

Doğru bağlantı budur

Ekler

• Gigabyte-Z390-Aorus-Master-Anakart-İncelemesi-007~2.webp
    Gigabyte-Z390-Aorus-Master-Anakart-İncelemesi-007~2.webp
    85.4 KB · Hit: 65
Elinde USB varsa birde q flash plus yöntemi ile bios guncelle gigabyte YouTube kanalında var uygulamalı

Bu kadar çekebildim. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bu kadar çekebildim. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Bence sen bios guncelle o kart senin işlemciden önce çıktı f8 bios güncellemesi ile çalışıyor 👍😊

Bence sen bios guncelle o kart senin işlemciden önce çıktı f8 bios güncellemesi ile çalışıyor 👍😊
ciddi
misin problem bu mu şimdi? Ve birde elimde başka intel işlemci olmadan nasıl güncellerim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,098
Üyeler
189,553
Son üye
mosta13
Geri