Cheat Engine ve GTA ONLİNE

LİMON

80+
Reaksiyon skoru
68
Piyasada dönen bir çok GTA ONLİNE para hilesi var nedir bunların aslı astarı?? Vede CHEAT ENGINE ban sebebi mi??

Piyasada dönen bir çok GTA ONLİNE para hilesi var nedir bunların aslı astarı?? Vede CHEAT ENGINE ban sebebi mi??
hocam ınvıte only sessıon dan girerseniz online a ban yemezsiniz ve evet oluyor ama sınır yok 900m var sınır dediler 100m atmıştım kend,me b,r baktım meğer 1 milyar atmışım gram da ban yemedim 3 hafta oldu rahat olun

benim epic games olduğu için ben yaptım 400 milyon atmıştım 35 kaldı :D
normalde 100 leveldim orjinal, hileci geldi beni 125 level yaptı. o konuda şanslıyım

benim epic games olduğu için ben yaptım 400 milyon atmıştım 35 kaldı :D
normalde 100 leveldim orjinal, hileci geldi beni 125 level yaptı. o konuda şanslıyım
Hocam ban yersek kaç gün yeriz max??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ınvıte only sessıon dan girerseniz online a ban yemezsiniz ve evet oluyor ama sınır yok 900m var sınır dediler 100m atmıştım kend,me b,r baktım meğer 1 milyar atmışım gram da ban yemedim 3 hafta oldu rahat olun
Hangi sürümü kullandınız CHEAT ENGİNEDE??

Steamde ban yiyorsun diye biliyorum ben epic gameste yaptım oldu 750m attım kendime.

valla bende hile yaptım ama arkadaşlarla heist gircez her ihtimale karşı başka hesaptan giriyorum onlarla girerken

Hocam ban yersek kaç gün yeriz max??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi sürümü kullandınız CHEAT ENGİNEDE??
cheat engine 7.2 sürümü kullandım hocam, stiesinden indirin gezginler sıkıntı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,828
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri