Sistem Toplama güncel

8 tabii ki soğutması nasıl araştırma k lazim
Bu Asus AREZ DUAL Radeon RX580 OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı hakkında bir şey bulamadım internette sadece asusun kendi sitesinde bilgileri var

Bu Asus AREZ DUAL Radeon RX580 OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı hakkında bir şey bulamadım internette sadece asusun kendi sitesinde bilgileri var
Bende bilmediğim için yorum yapamıyorum malesef😒

Teknobiyotik E1 Versiyon 2020 - AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz, RX570 4GB, 8GB RAM, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Bu sistemi bütçene göre ayarlayıp alabilirsin. Ben de aldım. Bu arada 1650 Super RX580 ile yer yer aynı performansı gösterirken, yer yer geçiyor. Önemli olan VRAM değil GPU'nun gücü. VRAM'i fazla diye RX580 tercih etmeyin. Hem daha güncel hem de NVİDİA olduğu için 1650 Super tercih etmeniz daha iyi olur. Ayrıca wattman hatalarıyla uğraşmazsınız.
Bi bakacağım hocam çok teşekkürler :)

2x https://www.depopark.com/GSKILL-Rip...6-18-18-38-1-35V-purn-449?ref=akakce&v=1.39.5
4800 TL bütçeni aşıyor ancak 1660s çok daha güçlü bir karttır.1660S ile ssd olmayan sistemde bakabilirsiniz.Eğer bütçemi çıkamam derseniz rx580 de yeterli olur.

2x https://www.depopark.com/GSKILL-Rip...6-18-18-38-1-35V-purn-449?ref=akakce&v=1.39.5
4800 TL bütçeni aşıyor ancak 1660s çok daha güçlü bir karttır.1660S ile ssd olmayan sistemde bakabilirsiniz.Eğer bütçemi çıkamam derseniz rx580 de yeterli olur.
Hocam mevcut ssd ve hddm var bi bakayım 1660s güzel bir ekran kartı gerçekten bütçem çıkarsa düşünebilirim ama çıkmazsa maalesef rx580 veya asus rog strix 1650 ye kalıcam :)

Anakart olarak B450 yonga setine yönel.

Ekran kartı olarak Asus AREZ DUAL Radeon RX580 OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı öneririm. 8GB olması bir avantaj. Yeni oyunlarda VRAM kullanımı 6GB'ları buluyor.

Anakart olarak B450 yonga setine yönel.

Ekran kartı olarak Asus AREZ DUAL Radeon RX580 OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı öneririm. 8GB olması bir avantaj. Yeni oyunlarda VRAM kullanımı 6GB'ları buluyor.
Ekran kartı güzel fakat Arez neyin nesidir daha önce hiç duymadım açıkçası güvenemiyorum 2 3 tane ekran kartı var aklımda bunu da alabilirim tabi açıkçası kafam karışık teşekkürler yorum için :)

kendin bilgi sahibisen bu dönemde en iyisi indirimlerle tek tek toplamak olur ki bilgi sahibi degilsen bile youtube a ve buraya yazarak güzel bi sistem toplayabilirsin

Ekran kartı güzel fakat Arez neyin nesidir daha önce hiç duymadım açıkçası güvenemiyorum 2 3 tane ekran kartı var aklımda bunu da alabilirim tabi açıkçası kafam karışık teşekkürler yorum için :)
Asus yazıyor ya kocaman daha neyine güvenmiyorsun ki? Asus kaliteli markadır rahat ol.

Asus yazıyor ya kocaman daha neyine güvenmiyorsun ki? Asus kaliteli markadır rahat ol.
Asusa okeyim onda sıkıntı yok AREZ kodlu ekran kartı ilk defa gördüm ve internette bi incelemesini bulamadım ayrıca rog strix 1650 advanced edt. 4GB versiyonda çekirdek hızı daha yüksek açıkçası fiyatlarıda gördükçe hevesim kaçmıyor değil :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendin bilgi sahibisen bu dönemde en iyisi indirimlerle tek tek toplamak olur ki bilgi sahibi degilsen bile youtube a ve buraya yazarak güzel bi sistem toplayabilirsin
Güzel diyorsun da maalesef sakar bir insanım ve elimde tek bir mermi düzgün ve sağlam atmak istediğim için kendim monte etmeyi istemiyorum. Buraya da bu yüzden yazdım tavsiyen için teşekkür ederim :)

Asusa okeyim onda sıkıntı yok AREZ kodlu ekran kartı ilk defa gördüm ve internette bi incelemesini bulamadım ayrıca rog strix 1650 advanced edt. 4GB versiyonda çekirdek hızı daha yüksek açıkçası fiyatlarıda gördükçe hevesim kaçmıyor değil :D
Onlar pahalı. Ayrıca tek mevzu çekirdek hızı değil. Bu arada ürün Asus Dual ve Asus Arez Dual olarak geçiyor. Yani Youtube'da izlediğiniz Asus Dual incelemeleriyle aynı ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,522
Üyeler
187,693
Son üye
Ardacan60
Geri