Windows 10 Renkler Ters

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Renkler ters ters olan renklerin üzerine ters renk gelince ben normal görüyorum.
win+ numpad de bulunan + tuşuna basıp büyüteci açın ondan sonra ctrl+alt+ı tuşlarına basarsan normalde renkler tersine döner fakat senin sorunun öyle değil.

Siri cevaplıyor;
Gözlerinde hiç bir sorun yok. Monitöründe bir sorun oluşmuş. Nasıl çözeceğini bilmiyorum.
Daha demin attığında arkadaş turuncuyu mavi görüyorum demedi. Evi doğru görüyorum dedi. Onda da turuncu yani ekran.

Renk körü değilsin dostum korkma. Adam zaten alt f4 yapmadan önce normal görüyormuş.
Bir alt+f4 ile kör oldum.
Post automatically merged:

Peki bana kaça patlar? Tamamen mi ekran değişecek?

O zaman biz ailecek körüz.

Denedim ama sorun çözülmedi.
buldum kanka sen renk körüsün çünkü telefon ile foto attığın zaman ekranda sorun vardı renkler ters ti ama sen renk körü olduğun için ters in tersi yani normal görüyorsun o yüzden normal gözüküyor dedin :cool:

Laptoptan SS çekip anneme yollasam sorun bende mi pc demi sorunu çözülür.

buldum kanka sen renk körüsün çünkü telefon ile foto attığın zaman ekranda sorun vardı renkler ters ti ama sen renk körü olduğun için ters in tersi yani normal görüyorsun o yüzden normal gözüküyor dedin :cool:
Benim mesajımı okusan anlardın

epik kardeş anı

Dostum renkler turuncu evet. Ama fotoğraf çektiğinde normal gözüküyor dedin. Ama normal gözükmüyor.
Normal gözüküyor demesinin sebebi monitör ters olduğu için monitörün öyle göstermesi normal olan normalde yanlış.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,340
Üyeler
190,896
Son üye
tarikensatar
Geri