Sokağıma fiber alt yapı geliyor.

Reaksiyon skoru
18
merhaba arkadaşlar. Avcılar da oturuyorum ve Türk telekom 16 mbps ADSL kullanıyorum 2 sene daha tahataahhüt var bitmesine. Bir gün sokağa çıktım çalışma var bende çalışan abilere sordum dediki bu mahalle komple fiber olacak benim aklıma gelen şey fibere geçmek için her hangi bir ücret ödermiyim, fibere geçme hakkım varmı,taahhüt iptal olurmu ceza ödermiyim?bu işler hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Siri cevaplıyor;
Eğer Türk Telekom Fiber ise muhtemelen ceza ödemezsin. Fakat Superonline vb. ise firma değiştirirsin buda bedel isterdi.
bu bedel ne kadar har hangi bir bilgin varmı?
Bedeller bildiğim kadarıyla
24xAylık faturan= Cayma Bedeli (24= Kalan taahhüt (sen 2 yıl dedin ondan 24 ay aldım))
Ama zaten ceza istemezler muhtemelen. Sonuçta Fiberden ADSL geçmiyorsun. Öyle olsaydı paket daha düşük fiyatlı olacağından bedel verebilirdin. Fakat sen ADSLden Fiber'e geçeceksin. @alpolojix / Leroxy daha iyi bilir...

merhaba arkadaşlar. Avcılar da oturuyorum ve Türk telekom 16 mbps ADSL kullanıyorum 2 sene daha tahataahhüt var bitmesine. Bir gün sokağa çıktım çalışma var bende çalışan abilere sordum dediki bu mahalle komple fiber olacak benim aklıma gelen şey fibere geçmek için her hangi bir ücret ödermiyim, fibere geçme hakkım varmı,taahhüt iptal olurmu ceza ödermiyim?bu işler hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer TTNETden TTNET ise bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama SUPERONLINE, VODAFONE vb. ise taahhüt cayma bedeli ödersiniz.

Geri