310 w giriyormuşSertifika değil verimlilik önemli, örneğin korumalarına 12V kanalından kaç W verdiği de önemlidir.
Kopyala yapıştır içerik olarak kabul ediliyor.neden babacım harammı technopatın bir boşluğu daha
hayır technopat da 2 sayfa cevap yazılmıştı zaten o yüzdenneden babacım harammı technopatın bir boşluğu daha
Onaydayken burda açtım dedim ama anlatamadım galiba.hayır technopat da 2 sayfa cevap yazılmıştı zaten o yüzden![]()
80+ sertifikası, PSU'nun kaliteli veya kalitesiz olduğu hakkında bilgi vermez.PSU'mu dandik sanıyordum ama galiba değil. PSU'mun üstünde 80 Plus Silver yazıyor. Bu iyi bir sertifika mı? Yoksa değişmem mi lazım?
forum.donanimarsivi.com
310w geçiyormuşSertifika değil verimlilik önemli, örneğin korumalarına 12V kanalından kaç W verdiği de önemlidir.
80+ a göre kalite ölçülmez.Psunuz nedir?PSU'mu dandik sanıyordum ama galiba değil. PSU'mun üstünde 80 Plus Silver yazıyor. Bu iyi bir sertifika mı? Yoksa değişmem mi lazım?
sence powerboost mu daha kötü izoly mi ikisi de kötü biliyorumYakın zamanda değiştirmeni öneririm.
Öyle bir şey yok.ilk technopat da aç. yoksa ceza yiyorsun
izolymiş80+ a göre kalite ölçülmez.Psunuz nedir?
izoly değişicem zaten 1 hafta içinde.80+ a göre kalite ölçülmez.Psunuz nedir?
Uzak dur.Aynı anda açmıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Izoly.