Monitör mü pc mi?

Midorchys

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
374
Espor oyunlarından sadece lol oynarım oda ciddi bir şekilde tryhrd değil. Sadece arklarla normal girerim. Gerisi bannerlord gta 5 monster Hunter world falandır. Şimdi ben el capitan alıp 75 hz monitör mü alayım yoksa 144 hz monitör alıp biraz daha kötü pc mi alayım? Kötü pc yeni oyunları 144 hz açmayacak sonuç olarak. Arada kaldım

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence 144 Hz çok fark var

144hz al. Arada ciddi anlamda çok büyük fark var.

144 hz mi 165 hz mi deseniz 144 hz yeterli derdik ancak 75-144 arasında çok fark var neredeyse 2 katı şimdiden hayırlısı olsun hocam

Usta 144hz de oynayamayacak ki kötü pc bu oyunları. Ondan Bi işe de yaramayacak

Usta 144hz de oynayamayacak ki kötü pc bu oyunları. Ondan Bi işe de yaramayacak

Hocam çok da kötü bir pc alacağını zannetmiyorum ya. Hem ne de olsa ileride parçaları yükseltme şansı var.

144 hz mi 165 hz mi deseniz 144 hz yeterli derdik ancak 75-144 arasında çok fark var neredeyse 2 katı şimdiden hayırlısı olsun hocam
Ama rx 5600xt ile testlere bakınca bile en yeni oyunları ultrada 75i zor görüyorum kötü pcye 144 hz monitör taksskta işe yaramaz çünkü 144 fps Görmez

Hocam çok da kötü bir pc alacağını zannetmiyorum ya. Hem ne de olsa ileride parçaları yükseltme şansı var.
5 sene sıfır yükseltme ile kullanıp satıcam ondan yükseltme şansım yok maalesef

Ama rx 5600xt ile testlere bakınca bile en yeni oyunları ultrada 75i zor görüyorum kötü pcye 144 hz monitör taksskta işe yaramaz çünkü 144 fps Görmez

Hocam cs de rahat 144 ü görecektir diye düşünüyorum. Ultra ayarları bilemem fakat yüksekde oynarsınız görecektir.

Bütçene bağlı bir şey tek seferlik harcama yapıyorsan 75hz almanı öneririm ama eğer ileride sisteme upgrade yapmayı düşünüyorsan 144hz derim geçerim.

Hocam cs de rahat 144 ü görecektir diye düşünüyorum. Ultra ayarları bilemem fakat yüksekde oynarsınız görecektir.
Cs oynamıyorum işte espor oyunu oynamıyorum oynadığım tarz oyunlarda o fpsi görmez

Bütçene bağlı bir şey tek seferlik harcama yapıyorsan 75hz almanı öneririm ama eğer ileride sisteme upgrade yapmayı düşünüyorsan 144hz derim geçerim.
Tek seferlik. 75 alıcam bende heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,230
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri