Nquyen
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,697
- İsim
- Selim
4k da +100fps alıyorsun zaten dlss açmadan 4k monitör en mantıklısı ve sakın 60hz 4k monitör almayın.Arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Kafam çok karışık. Üst düzey bir sistem topladım ekran kartım Rtx 4090 ve geriye sadece monitör seçmek kaldı ancak bir türlü seçemiyorum. Çünkü tam olarak mix bir oyuncuyum. Yani CS2 ve LoL oynamayı çok seviyorum aynı zamanda RDR2, Withcer 3 Bannerlord gibi hikayeli güzel singleplayer oyunları da oynamayı çok seviyorum. Herkes 4090 ın hakkı 4k dır diyor ancak konu o kadar basit değil. 4k ekran ultra ayarlarda fps 60-90 dolaylarında geziyor testlerde bu da fps oyunları oynamak için çok yetersiz, evet cam gibi görüntü büyüleyici şeyler ama 4k 144 hz alıp 144hz yi kullanamamak bile bana çok saçma geliyor. 2k monitör alıp her şeyi maksta oynamak mı yoksa 4k alıp fps oyunlarına veda etmek mi ? Kafam çok karışık belki bunu yaşamış deneyilemiş biri vardır aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim. Oled almayı düşündüm ghosting vs yaşamamak için ama sanırım onlar da yanıyormuş o yüzden oledlerden de uzak durdum ıps panele yöneldim. Inch konusunda sanırım 2klarda 27 inch idealken 4klarda 32 inc ideal diyorlar, inanın hiçbir şey bilmiyorum. Gene de siz değerli dostlardan fikirlerinizi ve monitör tavsiyelerinizi bekliyorum, çok sağolun.