SlaugHunter
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- Mehmet Can
Hocam kusura bakmayın cevabı yeni gördüm ama yine de geç olsun güç olmasın cevap vereyim.Önerin için teşekkür ederim!
Monitör ile ilgili bir sorum olacak. 280Hz'e göre neden bu kadar uygun bir fiyatı var sence?
Sebebini dell markasının Türkiye’ye yeni giriş yapmasına bağlıyorum. Ya Türkiye’deki alım gücüne göre bir ayarlama yaptılar ya da dediğim gibi pazara yeni giriş yaptı ve belli başlı Asus msi gibi güçlü rakiplerin karşısında bir seçenek olmak istedi sonuçta çok kaliteli bir marka olsa bile çoğu kişi bu ismi ilk kez duymuştur ülkemizde. Xiaominin pazara ilk giriş yaptığı zaman huawei Samsung apple gibi firmalara karşı ayakta durabilmek için uygun fiyatlı ama bir o kadar da kaliteli telefonlarla piyasaya giriş yapması gibi düşünebiliriz bunu. Dell kaliteli bir markadır ve msi Asus gibi herhangi bir donanım ekipman veya benzeri alanların hepsinde deneme yapıp o ürünleri satmak yerine belli başlı kaliteli ürün satan bir firma bana göre. Ha tabii ki de bu iki markanın kaliteli ürünleri var pazarda ama bu markalar her türlü mouse klavye ram Anakart gibi pazara girip her birinde satış yapıyor o yüzden bir yerde iyiyken bir yerde daha kalitesiz ürünleri olabiliyor. Dell ise belli başlı bir kaç alanda alanının en iyisi denilecek işler yapıyor ve bu fiyat bandında kesinlikle tavsiye edebilirim yani pişman etmez. Aynı şekilde alienware de Dell markasına ait model serisidir Asus rog gibi düşünebilirsiniz uygun fiyatlı görürseniz çekinmeyin derim