1080p mi 2k mı monitör almalıyım?

Şahsen işlemci olarak kesinlikle AMD alın. İntel her sene soket değiştiriyor. İleride AMD değiştirmezse ki bence değiştirmeyecek yeni nesil işlemciye daha çabuk geçersiniz. Ha, ama bence 5070 çok mantıklı bir ekran kartı değil. Ray Tracing, Render için falan alıyorsanız tamam. Ama bu fiyatlara 7900xt var. Evet, 30 k'ya 5070 mi yoksa 7900xt mi? Ama siz bilirsiniz. Birisi 20 gb, diğerisi 12

2k alın hocam bence ve pivot almalsııız kesinlikle
vatandan gidip almıştım bunu baya memnunum görüntü kalitesi güzel ve her yöne dönüyor 35-40cm aşağı yukarı payı var

2k alın hocam bence ve pivot almalsııız kesinlikle
Bende de bundan var sistemi sattığım için satıyorum almak isteyene daha ucuz veririm

Şahsen işlemci olarak kesinlikle AMD alın. İntel her sene soket değiştiriyor. İleride AMD değiştirmezse ki bence değiştirmeyecek yeni nesil işlemciye daha çabuk geçersiniz. Ha, ama bence 5070 çok mantıklı bir ekran kartı değil. Ray Tracing, Render için falan alıyorsanız tamam. Ama bu fiyatlara 7900xt var. Evet, 30 k'ya 5070 mi yoksa 7900xt mi? Ama siz bilirsiniz. Birisi 20 gb, diğerisi 12
rt ve render için alıyorum yoksa tabiiki çok daha mantıklı seçenekler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de bundan var sistemi sattığım için satıyorum almak isteyene daha ucuz veririm
maalesef hocam taksitle almayı düşünüyorum

vatandan peşin fiyatına 3 taksit yapabilirsin attığım monitörü bende taksit ödüyom :D

bütçem yok o kadar ama işlemciyi yanlış yazmışım 7600x olacak
Halihazırda AMD anakartınız yoksa 7600X yerine 14600KF öneririm, aynı fiyattalar ama 14600KF çok daha güçlü bir işlemci, 9700X'i bile geçiyor.

O zaman mantıklı seçim. Sistemi 2k'da kullanırsanız sıkıntı yaratmaz. Ama para geçerse 2 yıla işlemciyi yükseltin. Şimdiden hayırlı olsun

Halihazırda AMD anakartınız yoksa 7600X yerine 14600KF öneririm, aynı fiyattalar ama 14600KF çok daha güçlü bir işlemci, 9700X'i bile geçiyor.
Sonra soket sorunu yaşasın adam, 5 sene sonra. 9700x'i tekli çekirdekte geçiyor evet. Çoklu çekirdekte

1000042098.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,612
Üyeler
174,401
Son üye
Melovboss
Geri