elemin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 781
İkinci el düşünürseniz o bütçede 2k 185hz pivot monitörüm var2k alın hocam o sistemin hakkı bence
İkinci el düşünürseniz o bütçede 2k 185hz pivot monitörüm var2k alın hocam o sistemin hakkı bence
vatandan gidip almıştım bunu baya memnunum görüntü kalitesi güzel ve her yöne dönüyor 35-40cm aşağı yukarı payı varVIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-2 2K 1Ms 185Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-2 2K 1Ms 185Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2k alın hocam bence ve pivot almalsııız kesinlikle
Fazlasıyla? Warzone bak istersen.Güçlü işlemci zaten5070i 1080p de fazlasıyla besler
eğer sorunsuz gelirse güle güle kullanın.Ölü pikselli çok ürün mevcut
Bende de bundan var sistemi sattığım için satıyorum almak isteyene daha ucuz veririmVIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-2 2K 1Ms 185Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-2 2K 1Ms 185Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2k alın hocam bence ve pivot almalsııız kesinlikle
Güçlü falan değil, giriş seviyesi işlemci DDR5'te. 1080p'da 5070'e darboğaz yapar. Her işini yapamaz. 2k'da iş 5070'e daha fazla düşeceğinden darboğaz azalır.Güçlü işlemci zaten5070i 1080p de fazlasıyla besler
eğer sorunsuz gelirse güle güle kullanın.Ölü pikselli çok ürün mevcut
rt ve render için alıyorum yoksa tabiiki çok daha mantıklı seçenekler varŞahsen işlemci olarak kesinlikle AMD alın. İntel her sene soket değiştiriyor. İleride AMD değiştirmezse ki bence değiştirmeyecek yeni nesil işlemciye daha çabuk geçersiniz. Ha, ama bence 5070 çok mantıklı bir ekran kartı değil. Ray Tracing, Render için falan alıyorsanız tamam. Ama bu fiyatlara 7900xt var. Evet, 30 k'ya 5070 mi yoksa 7900xt mi? Ama siz bilirsiniz. Birisi 20 gb, diğerisi 12
maalesef hocam taksitle almayı düşünüyorumBende de bundan var sistemi sattığım için satıyorum almak isteyene daha ucuz veririm
Fiyatını hak eden bir monitör değil, normalde 6 bit monitör, A-FRC ile 8 bitBende de bundan var sistemi sattığım için satıyorum almak isteyene daha ucuz veririm
vatandan peşin fiyatına 3 taksit yapabilirsin attığım monitörü bende taksit ödüyomrt ve render için alıyorum yoksa tabiiki çok daha mantıklı seçenekler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maalesef hocam taksitle almayı düşünüyorum
Halihazırda AMD anakartınız yoksa 7600X yerine 14600KF öneririm, aynı fiyattalar ama 14600KF çok daha güçlü bir işlemci, 9700X'i bile geçiyor.bütçem yok o kadar ama işlemciyi yanlış yazmışım 7600x olacak
O zaman mantıklı seçim. Sistemi 2k'da kullanırsanız sıkıntı yaratmaz. Ama para geçerse 2 yıla işlemciyi yükseltin. Şimdiden hayırlı olsunrt ve render için alıyorum yoksa tabiiki çok daha mantıklı seçenekler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maalesef hocam taksitle almayı düşünüyorum
Sonra soket sorunu yaşasın adam, 5 sene sonra. 9700x'i tekli çekirdekte geçiyor evet. Çoklu çekirdekteHalihazırda AMD anakartınız yoksa 7600X yerine 14600KF öneririm, aynı fiyattalar ama 14600KF çok daha güçlü bir işlemci, 9700X'i bile geçiyor.