GTA V Khanjali TANK ALMAK

arifgngr11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
GTA DA KHANJALİ ADINDA Bİ TANK VAR ONLİNE DA VE BEN BUNU ALAMIYORUM NASIL ALICAM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

Hile yap geç, online da para kazanamazsın. 20tl ye 100 milyon satan kişiler var YouTube da, bende geçen sene almıştım hiç uğraşma. Duyar kasacak arkadaşlara da şimdiden selam olsun.

Hile yap geç, online da para kazanamazsın. 20tl ye 100 milyon satan kişiler var YouTube da, bende geçen sene almıştım hiç uğraşma. Duyar kasacak arkadaşlara da şimdiden selam olsun.
cheat engine ile bug yaparak hile yapabilriiwsniz

O pek de hile değil gibi.
GTA DA KHANJALİ ADINDA Bİ TANK VAR ONLİNE DA VE BEN BUNU ALAMIYORUM NASIL ALICAM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
Caps kapayınız.Buna bakın.

Hocam hiç denemedim ama online de bazı yerlerde bug var 25Milyon dolar para oluyor. Olduğu yeri bulabilirsem yükliyecem buraya.

Ufak bir edit olduğu yeri buldum:
İki haritada aynı yeri gösteriyor eğer hile vs değilse böyle bir para yığını olması gerek denemedim eğer denersen yazar mısın

Ekler

• Screenshot_2021-01-01-23-56-55-898_com.lemon.lvoverseas.jpg
    Screenshot_2021-01-01-23-56-55-898_com.lemon.lvoverseas.jpg
    763.3 KB · Hit: 33
  • Screenshot_2021-01-01-23-57-09-728_com.lemon.lvoverseas.jpg
    Screenshot_2021-01-01-23-57-09-728_com.lemon.lvoverseas.jpg
    374.5 KB · Hit: 32
  • Screenshot_2021-01-01-23-57-23-227_com.lemon.lvoverseas.jpg
    Screenshot_2021-01-01-23-57-23-227_com.lemon.lvoverseas.jpg
    774.5 KB · Hit: 30
cheat engine ile bug yaparak hile yapabilriiwsniz
1 kere program ile çok büyük paralar aldım lakin daha sonra bitince tekrar yapmaya cesaret edemedim ban riskinden ötürü , daha sonra satın aldım 20 TL ye . Çok büyük mebla değil.

1 kere program ile çok büyük paralar aldım lakin daha sonra bitince tekrar yapmaya cesaret edemedim ban riskinden ötürü , daha sonra satın aldım 20 TL ye . Çok büyük mebla değil.
20 tl gereksiz vermişsin bence, yaptıysan riski almışsın, o hile değil bug, bugtan ban yemezsin

O pek de hile değil gibi.

Caps kapayınız.Buna bakın.
Hocam hesap almışım gibi algılandı sanırım öyle değil, hesabına kendileri atıyor parayı. Satın aldığın pakete göre değişiyor. Hesabını veriyorsun yani.

İlk önce Facility almanız lazım daha sonra tankı alabilirsiniz.
Saol reis param vardı zaten aradığım cevap buydu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haddinden fazla param ve level im var aylardır ban yemiyorum sıkıntı olmaz herkes yapıyor artık bence yetkilileri de alıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,105
Üyeler
189,390
Son üye
tvpaneltamircisi
Geri