Pc bi aciliyor bir acilmiyor

Reaksiyon skoru
55
Merhaba 6 ay once almis oldugum sistem ilk once goruntu yok diye ser ise yollaim sonra orada goruntu gelmis sonra bana geldi bende ilk goduntu geldi cynerpunk indirmeye bastim sonra bir baktim pc ye bios ekranina gelmis ve hicbir sekilde geri gelmiyordu bende gidip kapattim ve acilmadi tekrar acildida goruntu yoktu sonra bir kac kez psu dan kapatip actim falan sonra bi geldi sonrada tekrar acmak istedigimde acilmadi bu sorunu yasayan yada bana yardimci olabilecek varmi

Hocam şuan çoğu kişi uyuyor bence siz konuyu sabah açsanız daha iyi olue

Merhaba 6 ay once almis oldugum sistem ilk once goruntu yok diye ser ise yollaim sonra orada goruntu gelmis sonra bana geldi bende ilk goduntu geldi cynerpunk indirmeye bastim sonra bir baktim PC ye bios ekranina gelmis ve hicbir sekilde geri gelmiyordu bende gidip kapattim ve acilmadi tekrar acildida goruntu yoktu sonra bir kac kez psu dan kapatip actim falan sonra bi geldi sonrada tekrar acmak istedigimde acilmadi bu sorunu yasayan yada bana yardimci olabilecek varmi
parçaların garantileri var mı ?

parçaların garantileri var mı ?
Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama soyle bir sorun var servise en az 1 ay bekletcek eger belki ben bulursam servise direk soylerim once buna bakin diye

teknik bir konu ,burada ne desek yalan olur belki psu belki anakart arızalı bilemeyiz teknik ekibin bileceği iş bence

Geri