XFX RX 570 Ve PowerColor RX 570 Alınır mı

RX500 öldü

Ekran kartı alırken bite bakılmaz, genel performansa bakılır. 1650 Super çok çok daha iyi bir kart olduğu için fiyatının daha yüksek olması normal.

Bu kartı öneririm, @Stanker kullanıyordu sanırsam.

Evet kullaniyorum güzel ekran karti.
Bu Markayı ilk defa görüyorum servis varmıdır acaba 1650 süper olarak önerebileceğiniz varmı . Dün 1060 daha iyi diyenler vardı RX 570 iyi diye 1650 RX 580 kafa kafaya bir gibi gözüküyor.

Bu Markayı ilk defa görüyorum servis varmıdır acaba 1650 süper olarak önerebileceğiniz varmı . Dün 1060 daha iyi diyenler vardı RX 570 iyi diye 1650 RX 580 kafa kafaya bir gibi gözüküyor.
Galax, oldukça kaliteli bir üreticidir.

Teknik servisi bulunmakta, Akortek.

bit i çok takma
veri yolu bant genişliği o
oyun için alıyorsan önemli olan kartın gücü
1650 super rx 570 den daha güçlü.
Öyle gene zaman gittikçe ekran kartı elimde patlamasını istemiyorum Ekran kartım bozuldu GTX 760 vardı AMD Radeon R7 240 koydum para bulursam iyi bir sistem dizene kadar sistem isteyen oyunları oynamak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galax, oldukça kaliteli bir üreticidir.

Teknik servisi bulunmakta, Akortek.
Bakarım bu karta RX 580 göre nasıl 4gb veya 8gb göre daha mı iyidir. 1060 tan iyi midir? Galax 1650 başka marka önerirmisin yoksa bu iyi midir?.

Son düzenleme:
Bakarım bu karta RX 580 göre nasıl 4gb veya 8gb göre daha mı iyidir. 1060 tan iyi midir? Galax 1650 başka marka önerirmisin yoksa bu iyi midir?.
RX 580'den daha iyidir. Başka model önermeyeceğim çünkü şu anda çift fanlı en ucuz model bu.

RX 580'den daha iyidir. Başka model önermeyeceğim çünkü şu anda çift fanlı en ucuz model bu.
Bu tek fanlı bazı modeller çift fanlılardan yüksek fiyatlı oluyor onu diyecektim çift fanlı olması daha iyi soğutması performans vermesi demek olmuyormu.

Bu tek fanlı bazı modeller çift fanlılardan yüksek fiyatlı oluyor onu diyecektim çift fanlı olması daha iyi soğutması performans vermesi demek olmuyormu.
Tam olarak öyle sayılmaz, 1650S fazla ısınan bir GPU olmadığı için tek fanlı kart alsan da çok ısınmayacaktır ama ben önermem çünkü aşağı yukarı aynı fiyatları.

Genel olarak demiştim yazılan özellikler harici + sı varmı mesela belli bir sıcaklığa kadar fanları çalışmama gibi. AMD Radeon R7 240 var i3 10100F işlemci almıştım Asus Prime B460M-A heralde bu ekran kartıyla artık çileden çıkma sorunum gider oynadığım oyundan zevk alamıordum zaten sistemli isteyen oyunlarda ya kasıyor yada oynanmayacak durumdaydı .

Geri