Valla takmam kanka ilk defa masaüstü alıcam gerek yok ben alayım oradan dert olmasınÖzelleştirme kısmından alma. Stok soğutucu göndermezler boşa gitmesin. Sistemi hele bi al sonra bütçene göre iyi bir soğutucu buluruz sana. Takması kolay kendin takarsın merak etme.
Gider sadece biraz ısınır hemen almana gerek yokHay maşallah cooler master lite 482 TL.. Bu soğutucusuz ne kadar gider?
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Usta hiç masaüstü almadım yeni aldığım pcde yansın istemiyorum korkuyorum bilgim yok. oc yapmam zaten anlamıyorum. Stok la idare edemez miDostum overclok falan yapmazsan yeterlidir. Sen bilgisayar alabildiğine şükret kaşınma bence baban vazgeçersesoğutucu yerine soğuk su içersin valla
![]()
edersin problem olmaz.Usta hiç masaüstü almadım yeni aldığım pcde yansın istemiyorum korkuyorum bilgim yok. oc yapmam zaten anlamıyorum. Stok la idare edemez mi
Bu cpu ile gpu sıcaklığını gösteren program var mı anlık olarak oyun ekranında. Şu sıcaklığa gelince çıkayım oyundan tarzında kullanırım ama 500 TL vermem buna [emoji16]edersin problem olmaz.
overclock yapmayı bilmiyorum demişsin stok değerler ile kullanacaksın anlamına geliyor yani, bir süre idare et stok soğutucu ile beraber sonra alırsın çok kolay montajı hem korkulacak bir şey değil zorlayarak takacağın bir şey değil yaniUsta hiç masaüstü almadım yeni aldığım pcde yansın istemiyorum korkuyorum bilgim yok. oc yapmam zaten anlamıyorum. Stok la idare edemez mi
ne kadar bir süre kanka?overclock yapmayı bilmiyorum demişsin stok değerler ile kullanacaksın anlamına geliyor yani, bir süre idare et stok soğutucu ile beraber sonra alırsın çok kolay montajı hem korkulacak bir şey değil zorlayarak takacağın bir şey değil yani
babana bağlı çok para harcamamanı öneririm yavaş yavaş harcamak her zaman daha iyidir. sistemin harcamasına ne zaman alışırsa(çok doğru bir tabir olmadı galiba) o zaman al derim.ne kadar bir süre kanka?
Baya götürür bütçe olunca alırsınne kadar bir süre kanka?
Kaç dereceler tehlikelidir sistem için? Onu görünce çıkayım oyundanbabana bağlı çok para harcamamanı öneririm yavaş yavaş harcamak her zaman daha iyidir. sistemin harcamasına ne zaman alışırsa(çok doğru bir tabir olmadı galiba) o zaman al derim.
Değerler için MSI Afterburner var onu kullanabilirsin.