El capitan r5 3600 soğutucu

Hay maşallah cooler master lite 482 TL.. Bu soğutucusuz ne kadar gider?

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Reaksiyonlar: Bobo
Özelleştirme kısmından alma. Stok soğutucu göndermezler boşa gitmesin. Sistemi hele bi al sonra bütçene göre iyi bir soğutucu buluruz sana. Takması kolay kendin takarsın merak etme.
Valla takmam kanka ilk defa masaüstü alıcam gerek yok ben alayım oradan dert olmasın

Dostum overclok falan yapmazsan yeterlidir. Sen bilgisayar alabildiğine şükret kaşınma bence baban vazgeçerse :D soğutucu yerine soğuk su içersin valla :D

Dostum overclok falan yapmazsan yeterlidir. Sen bilgisayar alabildiğine şükret kaşınma bence baban vazgeçerse :D soğutucu yerine soğuk su içersin valla :D
Usta hiç masaüstü almadım yeni aldığım pcde yansın istemiyorum korkuyorum bilgim yok. oc yapmam zaten anlamıyorum. Stok la idare edemez mi

• Beğen
Usta hiç masaüstü almadım yeni aldığım pcde yansın istemiyorum korkuyorum bilgim yok. oc yapmam zaten anlamıyorum. Stok la idare edemez mi

edersin problem olmaz.

Bütçen varsa al soğutucusu yetmiyor.

edersin problem olmaz.
Bu cpu ile gpu sıcaklığını gösteren program var mı anlık olarak oyun ekranında. Şu sıcaklığa gelince çıkayım oyundan tarzında kullanırım ama 500 TL vermem buna [emoji16]

overclock yapmayı bilmiyorum demişsin stok değerler ile kullanacaksın anlamına geliyor yani, bir süre idare et stok soğutucu ile beraber sonra alırsın çok kolay montajı hem korkulacak bir şey değil zorlayarak takacağın bir şey değil yani

overclock yapmayı bilmiyorum demişsin stok değerler ile kullanacaksın anlamına geliyor yani, bir süre idare et stok soğutucu ile beraber sonra alırsın çok kolay montajı hem korkulacak bir şey değil zorlayarak takacağın bir şey değil yani
ne kadar bir süre kanka?

ne kadar bir süre kanka?

babana bağlı çok para harcamamanı öneririm yavaş yavaş harcamak her zaman daha iyidir. sistemin harcamasına ne zaman alışırsa(çok doğru bir tabir olmadı galiba) o zaman al derim.

Değerler için MSI Afterburner var onu kullanabilirsin.

• Beğen
babana bağlı çok para harcamamanı öneririm yavaş yavaş harcamak her zaman daha iyidir. sistemin harcamasına ne zaman alışırsa(çok doğru bir tabir olmadı galiba) o zaman al derim.

Değerler için MSI Afterburner var onu kullanabilirsin.
Kaç dereceler tehlikelidir sistem için? Onu görünce çıkayım oyundan

Geri