AC Valhalla vs Cyberpunk 2077

Satashke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,280
Sizce hangisini almalıyım? Vikings dizisi en sevdiğim dizi. Benzer hissiyatlar verecek mi Valhalla? Cyberpunk ise çok farklı bir evren. Fakat Valhalladan üstün müdür?

vikingleri çok seviyorsan ac valhalla al ama aldığın şey origins ve odyseyin farklı skin geçirilmiş versiyonundan farklı bir şey olmayacak en fazla 3 5 eklenti

İkisi çok çok farklı oyunlar. Karşılaştırılacak yanları neredeyse yok.

Yapay zeka konusunda ikisi de rezil ama;)

Sizce hangisini almalıyım? Vikings dizisi en sevdiğim dizi. Benzer hissiyatlar verecek mi Valhalla? Cyberpunk ise çok farklı bir evren. Fakat Valhalladan üstün müdür?
Cyberpunk beni açıkcası üzdü ben senin yerinde olsam valhalla alırdım

Net Valhalla, oyunun girişdeki atmosfer bile yeter

Ben 1 hafta önce ac valhalla aldım çok güzel bir oyun.vikingleri ben de izledim çok seviyorum ve oyun beklentilerimi gayet de karşıladı. bence ac valhalla al derim oynanış süresi de gayet uzun tatmin eder seni.

Kişiden kişiye değişebilir bir karar, en iyi kararı oyunun incelemelerine baktıktan sonra siz verebilirsiniz. İkisinin de teması farklı çünkü.

Net Valhalla, oyunun girişdeki atmosfer bile yeter
Girişindeki atmosferden çok da fazlasını veremiyor maalesef. Son 2 Assasins Creed Oyununu dibine kadar oynayan insan bu oyunda 25-30. saatte yavaştan sıkılmaya başlıyor. Ha demiyorum ki Cyberpunk çok iyi, ama Valhalla nın da eski ac oyunlarından pek bir farkı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,844
Üyeler
191,178
Son üye
gscassio
Geri