Yardım CoD Warzone --- Dokular Yüklenmiyor sürekli olarak değişiyor

Tutorial

80+
Reaksiyon skoru
35
Cod Warzone'de FPS olarak 125 fpsleri görüyorum Ayarlar GeForce Experience uygulamasından önayarlı şekilde fakat dokular yüklenmiyor oyunda yüklenincede saçma sapan görüntüler ortaya çıkıyor forumlarda araştırdım fakat bir çözüme ulaşamadım , oyunu indirirken 2 kez duraklat yapmıştım bundan kaynaklı olabilir mi ? Yada sorunu yaşayıp çözebilen var mı bir şekilde

Sistem
R5 3600
RTX2060 Gaming Z
BM450M-A Pro Max
8+8 3000mhz Ram
500GB M2 ssd toshiba oc
Corsair 550 w psu

Son düzenleme:
Oyunu her açtığımda değişik dosyaları kuruyor, onları tam olarak kuruyor mu emin ol.
Oyunun dosyaları doğru mu diye doğrulat.
Oyun eski ve yavaş bir HDD ise onu bir SSD ye aktar.
Bunları yaptığın zaman büyük ihtimalle düzelir.

Oyunu her açtığımda değişik dosyaları kuruyor, onları tam olarak kuruyor mu emin ol.
Oyunun dosyaları doğru mu diye doğrulat.
Oyun eski ve yavaş bir HDD ise onu bir SSD ye aktar.
Bunları yaptığın zaman büyük ihtimalle düzelir.
Cevap için teşekkürler M2ssd kullanıyorum 500 gb toshiba oc bunun içine kurulu oyun 2 kez doğrulama yaptım değişen bir şey olmadı

Cevap için teşekkürler M2ssd kullanıyorum 500 gb toshiba oc bunun içine kurulu oyun 2 kez doğrulama yaptım değişen bir şey olmadı
Belki durdurduğun için olabilir o zaman. Ayrıca oyuna güncellemeler ile sürekli sorun getiriyorlar ve sorun çözülüyorlar o yüzden belki zamanla düzenlebilir ama sanırım en mantıklısı oyunu tamamen temizleyip tekrar kurmak.
Launcherlari doğru çalışmadığı için belki tam indirememiş olabilir.

Belki durdurduğun için olabilir o zaman. Ayrıca oyuna güncellemeler ile sürekli sorun getiriyorlar ve sorun çözülüyorlar o yüzden belki zamanla düzenlebilir ama sanırım en mantıklısı oyunu tamamen temizleyip tekrar kurmak.
Launcherlari doğru çalışmadığı için belki tam indirememiş olabilir.
teşekkürler

Geri