monitörüden ses alamıyorum

Burki

80+
Reaksiyon skoru
11
GamePower 24'' GPR24C1MS144 marka mönitör aldım multimedya destegi var ama hangi kabloyu takmalıyım nasıl çalıştırıcam bilmiyorum

GamePower 24'' GPR24C1MS144 marka mönitör aldım multimedya destegi var ama hangi kabloyu takmalıyım nasıl çalıştırıcam bilmiyorum
hangi kablo ile bağlısın ses almak için hdmı ile bağlaman lazım

ne demek istediğini anlamadım dahili hoparlorü yok diye yazıyor nette
eğer hdmi bağlantı yapıp sesi hoparlörden almaya çalışıyosan monitörün arkasında jak girişi olabilir yoksa ayarlardan varsayılan ses cihazını değiştirmen lazım

hocam multimedya desteği kablosu felan varmı ?

ne demek istediğini anlamadım dahili hoparlorü yok diye yazıyor nette
eğer hdmi bağlantı yapıp sesi hoparlörden almaya çalışıyosan monitörün arkasında jak girişi olabilir yoksa ayarlardan varsayılan ses cihazını değiştirmen lazım
dahili hoparlörü var jak girişide var ama kutunun içinde sadece dp kablosu çıktı

dahili hoparlörü var jak girişide var ama kutunun içinde sadece dp kablosu çıktı
monitörü tamamen elektrikten kesip tekrar açın adatasyon için ses ayarlarından monitörü seçin ses gelecektir.

ses sorunlarını gider kısmı normalde çözer veya seçenek verir realtek hd ses sürücüsü aktif kalmışsa cihazını hoparlorünü seçmek gibi aklıma gelen başka bir şey yok malesef

Geri