ses karıştırıcısından monitörün hoparlörünü seçmeyi denedin miGamePower 24'' GPR24C1MS144 marka mönitör aldım multimedya destegi var ama hangi kabloyu takmalıyım nasıl çalıştırıcam bilmiyorum
denedim ses yokses karıştırıcısından monitörün hoparlörünü seçmeyi denedin mi
ayarları karıştır derim bi aklıma başka bişey gelmedi dostum benden bu kadardenedim ses yok
hangi kablo ile bağlısın ses almak için hdmı ile bağlaman lazımGamePower 24'' GPR24C1MS144 marka mönitör aldım multimedya destegi var ama hangi kabloyu takmalıyım nasıl çalıştırıcam bilmiyorum
DisplayPort bağlıhangi kablo ile bağlısın ses almak için hdmı ile bağlaman lazım
dahili hoparlörü var jak girişide var ama kutunun içinde sadece dp kablosu çıktıne demek istediğini anlamadım dahili hoparlorü yok diye yazıyor nette
eğer hdmi bağlantı yapıp sesi hoparlörden almaya çalışıyosan monitörün arkasında jak girişi olabilir yoksa ayarlardan varsayılan ses cihazını değiştirmen lazım
monitörü tamamen elektrikten kesip tekrar açın adatasyon için ses ayarlarından monitörü seçin ses gelecektir.dahili hoparlörü var jak girişide var ama kutunun içinde sadece dp kablosu çıktı
bende asus vp228qg var dp takılı ve ses alıyorum mönitörün kendisini seçGamePower 24'' GPR24C1MS144 marka mönitör aldım multimedya destegi var ama hangi kabloyu takmalıyım nasıl çalıştırıcam bilmiyorum
driverlar güncelmi pc deses sorunlarını gider kısmı normalde çözer veya seçenek verir realtek hd ses sürücüsü aktif kalmışsa cihazını hoparlorünü seçmek gibi aklıma gelen başka bir şey yok malesef