İtopya nın artan fiyatları

veritas

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarlardan çok çok anlamam bilgim ortanın bi tık üstündedir az önce itopyanın sitesinde gezerken 1660s sisteme 6600₺ fiyat koyduklarını gördüm ve çok şaşırdım ben o fiyata 2060lı sistem toplarım .d itopyanın fiyatlarını begenmiyorum dolar bi tık artınca fiyatı yükseltip dolar düşünce fiyatı düşürmemelerine uyuz oluyorum sizce ben mi yanlış düşünüyorum beni aydınlatabilir misiniz ?

o fiyata kötü ama diğer bileşenlere de bakmak lazım 2060 kullanacağım diye gidip 3100 koyacaksınız muhtemelen

Bende şimdi bununla alakalı bir konu açmayı düşünüyordum abi dün tüm sistemlere 500 TL zam gelmişti bugün baktım herşeye 1000 TL zam getirmişler neredeyse dalga mı geçiyor bunlar insanlarla? Dolar 8.50 iken ki fiyatları tekrar guncellemisler,dolar düşüyor itopya fiyat yükseltiyor nasıl olacak bu iş :@

o fiyata kötü ama diğer bileşenlere de bakmak lazım 2060 kullanacağım diye gidip 3100 koyacaksınız muhtemelen
hayır 3500x kulanabiliyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende şimdi bununla alakalı bir konu açmayı düşünüyordum abi dün tüm sistemlere 500 TL zam gelmişti bugün baktım herşeye 1000 TL zam getirmişler neredeyse dalga mı geçiyor bunlar insanlarla? Dolar 8.50 iken ki fiyatları tekrar guncellemisler,dolar düşüyor itopya fiyat yükseltiyor nasıl olacak bu iş :mad:
gerçekten bende kafayı yemek üzereyim fiyatlarının mantıklı bi açıklaması olamaz bence

hayır 3500x kulanabiliyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gerçekten bende kafayı yemek üzereyim fiyatlarının mantıklı bi açıklaması olamaz bence
toplarmısınız lütfen 3500x+2060 kullanarak bir sistem lütfen 6600tl yi geçmesin :D

Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarlardan çok çok anlamam bilgim ortanın bi tık üstündedir az önce itopyanın sitesinde gezerken 1660s sisteme 6600₺ fiyat koyduklarını gördüm ve çok şaşırdım ben o fiyata 2060lı sistem toplarım .d itopyanın fiyatlarını begenmiyorum dolar bi tık artınca fiyatı yükseltip dolar düşünce fiyatı düşürmemelerine uyuz oluyorum sizce ben mi yanlış düşünüyorum beni aydınlatabilir misiniz ?
80 dolarlik klavyeyi 1450 TL ye satan itopya mı

İtopya kazık valla. Birkaç üründe indirim var oluyor. Gerisi tamamıyla kolpa. Bir de kargo ücreti kitliyorlar 15 TL ye. İndiriminde mantığı kalmıyor.

Ekler

• Screenshot_20210103-203525_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210103-203525_WhatsApp.jpg
    394 KB · Hit: 45
Bende şimdi bununla alakalı bir konu açmayı düşünüyordum abi dün tüm sistemlere 500 TL zam gelmişti bugün baktım herşeye 1000 TL zam getirmişler neredeyse dalga mı geçiyor bunlar insanlarla? Dolar 8.50 iken ki fiyatları tekrar guncellemisler,dolar düşüyor itopya fiyat yükseltiyor nasıl olacak bu iş :mad:
Kardeşim itopyadan alın diye zorluyorlar mi gidin cimriden toplayin

stok yok :D + bu bütçede 240gb?

stok yok diye olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001