Tek tek aldığım parçaları kime montajlatabilirim?

zyxoN-

80+
Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar tüm bilgisayar bileşenlerini tek tek alacağım ve montajlamasını bilmiyorum. Detaylı videoları var biliyorum fakat gerçekten istemiyorum*, mahalledeki bi bilgisayarcıya gitsem güvenilir olur mu acaba?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar tüm bilgisayar bileşenlerini tek tek alacağım ve montajlamasını bilmiyorum. Detaylı videoları var biliyorum fakat gerçekten g*tüm yemiyor, mahalledeki bi bilgisayarcıya gitsem güvenilir olur mu acaba?
güvendiğin biri veya tanıdık biri olursa iyi olur bazıları arkandan iş çeviriyor bizzat yaşadım

Çok mahalleli ise güvenilmez. Hafif merkezi Bi yerse olabilir.

Arkadaşlar tüm bilgisayar bileşenlerini tek tek alacağım ve montajlamasını bilmiyorum. Detaylı videoları var biliyorum fakat gerçekten g*tüm yemiyor, mahalledeki bi bilgisayarcıya gitsem güvenilir olur mu acaba?
Mahalle bakkalını önermem, parça çalabilir ya da anlamayıp zarar verebilir, merkezdeki teknik servisleri öneririm.

Sen kendin topla. Burda adım adım yardım ederiz. Gerekirse ben yardım ederim.
Cidden kolay mı ? Uzaktan bakılınca çok karmaşık ve zor görünüyor. Abdullah abi nası yapıyo acaba taktiği falan var mı :)

Cidden kolay mı ? Uzaktan bakılınca çok karmaşık ve zor görünüyor. Abdullah abi nası yapıyo acaba taktiği falan var mı :)
Bende çok korkuyordum imzadaki sistemi hayatımda ilk defa 6 saatte falan toplamayı başardım tek attım direk çalıştı.
Youtube dan biraz video izledim crazyreign(forum üyesi) e falan sordum takıldığım yerleri oldu. Çok yorucuydu falan ama oldu mu oldu

Bende çok korkuyordum imzadaki sistemi hayatımda ilk defa 6 saatte falan toplamayı başardım tek attım direk çalıştı.
Youtube dan biraz video izledim crazyreign(forum üyesi) e falan sordum takıldığım yerleri oldu. Çok yorucuydu falan ama oldu mu oldu
Usta.
Sisteminde darboğaz var usta.

Herhangi bir parçaya cahilliğimden dolayı zarar veririm diye korkuyorum, hayatımın hatası olur çünkü:) o kadar para verip üstüne çöpe atmak... yazık olur.

Herhangi bir parçaya cahilliğimden dolayı zarar veririm diye korkuyorum, hayatımın hatası olur çünkü:) o kadar para verip üstüne çöpe atmak... yazık olur.
Parçalara zarar vermen biraz zor. İşlemci pinlerini yamultmadığın sürece zor yani. İşlemciyi de çok dikkatli takarsın biter

Geri