Hangi Ramı almalıyım?

jbymcb

80+
Reaksiyon skoru
35
Neo Forza
Adata
Hangisini almam gerektiğini nedeniyle söyler misiniz? Teşekkürler

Neo Forza
Adata
Hangisini almam gerektiğini nedeniyle söyler misiniz? Teşekkürler
Neo Forzanın gecikme değeri belirtilmemiş ama özellikleri cidden o şekildeyse fiyatı çok iyi ama şunuda belirtmekte fayda var, o markayı ilk defa burada görüyorum.
Bütçenizi ve isteklerinizi belirtirseniz öneride bulunabiliriz.

Son düzenleme:
Neo Forzanın gecikme değeri belirtilmemiş ama özellikleri cidden o şekildeyse fiyatı çok iyi ama şunuda belirtmekte fayda va,r o markayı ilk defa burada görüyorum.
Bütçenizi ve isteklerinizi belirtirseniz öneride bulunabiliriz.
Bütçem 650tl çok üstüne asla çıkamam. İşlemcim 10400f anakartım b460m pro o yüzden mhz çok da önemli değil.
Fiyat olayını düşünmezsek Neo Forza mı daha iyi Adata d30 mu?
Post automatically merged:

Bütçe?
600-650tl civarlarında, attığınız fiyatı oldukça iyi. Performansı da öyleyse seçilebilir bir ram benim için. Ancak diğerlerinden bir farkı var mı ki?

Bunu tercih edebilirsiniz.
3600MHZ ve fiyatı gayet iyi.
bende de team t force ramler mevcut red hali sadece ve samsung b die çipleri var öneririm ama bence direk ballistix veya neo forza al

bende de team t force ramler mevcut red hali sadece ve samsung b die çipleri var öneririm ama bence direk ballistix veya neo forza al
Ballistix 3000mhz ve Team T force 3600mhz?

Bütçem 650tl çok üstüne asla çıkamam. İşlemcim 10400f anakartım b460m pro o yüzden mhz çok da önemli değil.
Fiyat olayını düşünmezsek Neo Forza mı daha iyi Adata d30 mu?
Post automatically merged:

600-650tl civarlarında, attığınız fiyatı oldukça iyi. Performansı da öyleyse seçilebilir bir ram benim için. Ancak diğerlerinden bir farkı var mı ki?
https://www.itopya.com/xpg-16gb-2x8gb-gammix-d30-siyah-3000mhz-cl16-ddr4-dual-kit-ram/ buna bakabilirsiniz çipsetleri hakkında bilgi bulamadım ama sitesinde kaliteli olduğunu söylüyor zaten XPG kendini kanıtlamış markalardan biridir.

Çipleri diğerlerinden daha kaliteli. Performansı da çok iyidir.

arkadaş için mhz önemi yok ve ballistix ramler iyi çipe sahip rahat oc olabiliyorlar.
Peki arkadaş için neden MHZ önemli değil?
Nerden vardın böyle bir karara?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri