RamooY
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 51
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir tane tarihi eser bilgisayarım var ben zaten oyun oynayan birisi değilim bir sene sonra dizüstü alıcam universiteye geçtiğim için o yüzden bana şuan pc almak mantıksız geliyor ama elimdeki bilgisayardada en azından internette kasmasın donmasın istiyorum.En basitinden youtubeden video açsın.
Sistem özellikleri cidden komik
İntel pentium 4 2002 yılından kalma bir işlemci
1.5 gb ddr2 ram
Anakart pc'de gözükmüyor kasayı açıpta bakmadım
Ekran kartı zaten yok
Hdd az ama 250gb'lık bir harddisk almayı düşünüyorum
Sadede gelecek olursam ramını 4gb yapsam nasıl olur dedigim gibi bide 250'lik harddisk alıcam.şuanki haliyle yine internete giriyor ama kanser edicek şekilde yavaş.
Sizin önerileriniz nelerdir uygun fiyata bundan daha iyi bir işlemciyle degistirirsem nasıl olur varsa işlemci tavsiyelerinizide alabilirim.
Teşekkürler şimdiden.
Ayrıca şuan win7 32 bit yüklü ram ve eger olursa islemci takviyesinden sonra win 10mu yükleyim yoksa fazla zorlamadan 8.1'e yükseltip bırakayımmı ?
Sistem özellikleri cidden komik
İntel pentium 4 2002 yılından kalma bir işlemci
1.5 gb ddr2 ram
Anakart pc'de gözükmüyor kasayı açıpta bakmadım
Ekran kartı zaten yok
Hdd az ama 250gb'lık bir harddisk almayı düşünüyorum
Sadede gelecek olursam ramını 4gb yapsam nasıl olur dedigim gibi bide 250'lik harddisk alıcam.şuanki haliyle yine internete giriyor ama kanser edicek şekilde yavaş.
Sizin önerileriniz nelerdir uygun fiyata bundan daha iyi bir işlemciyle degistirirsem nasıl olur varsa işlemci tavsiyelerinizide alabilirim.
Teşekkürler şimdiden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca şuan win7 32 bit yüklü ram ve eger olursa islemci takviyesinden sonra win 10mu yükleyim yoksa fazla zorlamadan 8.1'e yükseltip bırakayımmı ?