Kaan Lothbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 773
Bu değerler 1650S için normal midir?
Overclock yapsam performans ne kadar artar.Gayet normal.
1650 super ekran kartı overclock'u çok fazla fark yaratmaz uğraşmaya değmez.Overclock yapsam performans ne kadar artar.
Bir sorum daha olucak hocam. RAM aldım toplam 16 gb olucak dual chanel. FPS farkı olur mu veya drop sorunu kalkar mı?1650 super ekran kartı overclock'u çok fazla fark yaratmaz uğraşmaya değmez.
Ram modeli nedir? Dual channel yapman iyi olmuş performans artışını görebilirsin.Bir sorum daha olucak hocam. RAM aldım toplam 16 gb olucak dual chanel. FPS farkı olur mu veya drop sorunu kalkar mı?
Ram modeli adataRam modeli nedir? Dual channel yapman iyi olmuş performans artışını görebilirsin.
Güzel olmuş sıkıntı yok.Ram modeli adata
2 FPS varmış arada. Oyun performansınız nasıl.Bu imzada ki sistemin aldığı değerler.
Alıntıyı görüntüle
@ByEfe04 çok fark ediyor diyordu.1650 super ekran kartı overclock'u çok fazla fark yaratmaz uğraşmaya değmez.
5 FPS fark görüyorum.2 FPS varmış arada. Oyun performansınız nasıl.
Pardon yanlış çıkarmışım.
Sizin RAM'iniz 16 GB galiba. Bende 8 var. Bir 8 daha alsam FPS artar mı?Bu imzada ki sistemin aldığı değerler.
Alıntıyı görüntüle
1660S in ensesine gelebiliyor.1650 super ekran kartı overclock'u çok fazla fark yaratmaz uğraşmaya değmez.