Ekranda Renkli Noktalar [Nvidia] YARDIM :(

Quill

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
Merhabalar , öncelikler bu bir ölü piksel sorunu değildir sebebini aşşağıda anlatıcam.
Laptop kullanıcısıyım, bataryam ölü olduğu için direk fişte kullanıyorum. 3lü prizimde temazsızlık vardı ve Bir gün ayağım yanlışıkla fişe değdi değdi cızırt etti pc kapandı. O günden beri oyunlarda ekranın her yerinde yanıp sönen noktalar var bazı oyunlarda bu dahada ileri seviyede oluyor. Sadece oyunlarda noktalar var yani nvidia yı kullandıgı zamanlar. Nvidia ekran kartı driver ını sildiğim zaman sorun ortadan kalkıyor fakat intel hd graphics 4600 ile oyunlarda düşük fps alıyorum. Ne zaman nvidia driver ını yüklesem yeşil noktalar yine çıkıyor. Bazı yerlerde okudugum kadarıyla ekran kartına gelen voltaj ile alakalıymış, Ekran kartı tamamen ölmüş olsaydı hiç açılmazdı mavi ekran verirdi diye düşünüyorum. Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Ekran kartı: Nvidia GT940m
IMG_20200426_200434.webp
IMG_20200426_200607-min.webp

Dostum ekran kartı chıp arızası bu

Ekran kartın pcbye montelidir o yüzden işlemci içindeki dahili gpu ile idare edecen artık, geçmiş olsun :(

Önceden sadece yeşil noktalar vardı ekran kartına hafif dokundurdum şimdi her renk var ısıtsam düzelme ihtimali varmı ?
Dostum ekran kartı chıp arızası bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartın pcbye montelidir o yüzden işlemci içindeki dahili gpu ile idare edecen artık, geçmiş olsun :(
Valorant oynuyorum 35fps ile çok sıkıntı oluyor :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,097
Üyeler
189,553
Son üye
mosta13
Geri