Discord tel no gerekli mi ?

rainbowgamer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Arkadaşlar discord hesabı kurarken telefonu istemişte şimdi kaldıracaktım işime yarar mı ?

En İyi Cevap
Discord'a kayıt olmak için telefon numarası gerekmez ancak bazı discord sunucuları sunucunun güvenliğini arttırmak amacıyla telefon numarası eklenmemiş kullanıcıları kabul etmiyor ayriyeten herhangi bir güvenlik probleminde işine yarayabilir iki adımlı doğrulama gibi uzun lafın kısası discord kullanmak için telefon numarası gerekmez. 🙂
Yok gerekli değil ama güvenlik için iyi oluyor.

Bazı serverlara girerken doğrulanmış telefon numarası istiyor kaldırınca giremezsin eğer göze alırsan kaldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı serverlara girerken doğrulanmış telefon numarası istiyor kaldırınca giremezsin eğer göze alırsan kaldır
1609943090886.png

Buda sağlaması olsun

Telefon numarasını ben İki Aşamalı Doğrulama için yaptım.
Yani bence güvenlik için gerekli.

Discord'a kayıt olmak için telefon numarası gerekmez ancak bazı discord sunucuları sunucunun güvenliğini arttırmak amacıyla telefon numarası eklenmemiş kullanıcıları kabul etmiyor ayriyeten herhangi bir güvenlik probleminde işine yarayabilir iki adımlı doğrulama gibi uzun lafın kısası discord kullanmak için telefon numarası gerekmez. 🙂

Son düzenleme:
En İyi Cevap
Arkadaşlar discord hesabı kurarken telefonu istemişte şimdi kaldıracaktım işime yarar mı ?
Evet artık gerekli hatta şöyle bir örnek vereyim;
Hesabınızda eskiden numaranız var ise ve direkt kaldırmayı seçerseniz hesabınız güvenlik nedeni ile donduruluyor.

Screenshot : https://prnt.sc/whph74

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,547
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri