Fener Alanya Maç sonu yorumları

Recep_Bey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
2,363
Ne maçtı bee bence fener kötü oynadı

Kim yendi?

Son 16 dakika 11 kişi kaledeydi.
Öyle bir galibiyet işte.

Fenerbahçe, Alanya'ya karşı ne yapması gerektiğini biliyordu ve doğru oyunu oynadılar; iki tarafta çok pozisyon kaçırdı ama Fenerbahçe bu maçı bileğinin hakkıyla aldı.

Ben 2 3 hafta öncesinden diyordum bu maçı fenerbahçe kazanacak diye.
Çünkü erol hocanın eski takımı oyuncuları ve oynadıkları sistemi iyi biliyor ve gerekeni yapıp alacağız demiştim.
Tam da dediğim oldu ilk önce topu verdik ve savunarak rakibi analiz ettik sonra ilerde hızlı basarak ilk golü attık, bir tane penaltı kaçırdık 2 tane %100 gol pozisyonunu atamadık 1 tane de ozanın yanlış pasından golü bulamadık.
Yani bu maç fenerbahçe en az hata ile kusursuz oynasa 3-1 4-1 bitebilecek bir maç.

mesut özilin fenerbahceçeye gelme olayı doğru mu

Fenerbahçe'nin kaçırdığı çok net pozisyonlar var, unutmayalım!
Maçı tek cümle ile özetledim ben izlemeyenlere.
Tamam çok kaçırdı galibiyet aldı ama sen büyük takımsın ve bir büyük takım taraftarı maç boyunca rakip takım atağını izlemeyi istemez diye düşünüyorm

Maçı tek cümle ile özetledim ben izlemeyenlere.
Tamam çok kaçırdı galibiyet aldı ama sen büyük takımsın ve bir büyük takım taraftarı maç boyunca rakip takım atağını izlemeyi istemez diye düşünüyorm
Artık geçin şu sen büyük takımsın sen evindesin işlerini; rakibine göre oynayacaksın kazanmak için puan için oynayacaksın.

Artık geçin şu sen büyük takımsın sen evindesin işlerini; rakibine göre oynayacaksın kazanmak için puan için oynayacaksın.
sen ne anlatıyorsun???
Biraz açıklasana maçı özetlemişim ben orda?
Derdini söyle direk boş konusup dolandırma

Geri