Fatih Sultan Terim
80+ Silver
Dahası
evet evetBu arada şu otizimli fenerli yüzünden hayatımın 1,5 saatini buraya yığdım ama deydi.
evet evetBu arada şu otizimli fenerli yüzünden hayatımın 1,5 saatini buraya yığdım ama deydi.
Bir maça mı bağlı sence? Moldenin piyasa değeri ne sanki. Bu adamlar bile size 3 tane attıysa elenmek uzak değil. 10 yıllık aşkınızı bırakabilirseydiniz bir şansınız olurdu.Cidden soruyorum bu maçı izledin mi ?
Ya kardeşim anlatsana nasıl tek bir oyuncunun piyasa değeri ile eşit olan takımdan 3 yediğiniİzlemedi muhtemelen hatta musleranız olması 3-4 şampiyonluğunuz yok oluyor.
Muslera iki tane 100 de 100 golü çıkardı. Ve futbol piyasa değeriyle değil, takım oyunuyla oynanıyor. Molde 28 maça çıkmış kadrosu oturmuş kondisyonları yerinde adamlarla oynadı. Biz kaldıysak gruplara yetenek ve taktikle çıktık. Ama kadro ve kondisyonlar oturmadığı için icardi ve muslera sayesinde kaldık gruplara. Attığım sste de görürsün her şey piyasa mı.Bir maça mı bağlı sence? Moldenin piyasa değeri ne sanki. Bu adamlar bile size 3 tane attıysa elenmek uzak değil. 10 yıllık aşkınızı bırakabilirseydiniz bir şansınız olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya kardeşim anlatsana nasıl tek bir oyuncunun piyasa değeri ile eşit olan takımdan 3 yediğini
Ziyech lisansı çıkmadı daha. Zaha da sakatlıktan yeni çıktı kişisel kampını yaptığına dair haber okumuştum. Ve evet marsilya son yıllardaki bence avrupada oynadığımız en güzel maçtı bence.Bu yorumları okudum ve bu forumdakilerin futbol sever olmadığını düşünüyorum, işte gerçek taraftar böyle olur.
-Ziyech
-Zaha
Galatasaray bunları gruplarda mı oynatacak bilen var mı ?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şu maç tüylerimi diken etmişti efsane oynadı bu maç GS
Alıntıyı görüntüle
Birde isteseler objektif olurlar. Sadece aşırı fanatiklik ve cahillikten kaynaklanıyor bu yorumlar.Bu yorumları okudum ve bu forumdakilerin futbol sever olmadığını düşünüyorum, işte gerçek taraftar böyle olur.
-Ziyech
-Zaha
Galatasaray bunları gruplarda mı oynatacak bilen var mı ?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şu maç tüylerimi diken etmişti efsane oynadı bu maç GS
Alıntıyı görüntüle