Pollux 3T-10 sistem nasıl?

psu yu kalitesiz diye görmüştüm, istersen onu bi kontrol et olmadı kasayı ve psu yu çıkar listeden onları ayrı sipariş et
dostum ben mail attım uzun süre kullanıyorum dedim 10 saat en az

SATIŞ DESTEK
(Game Garaj)
8 Oca 2021 15:24 GMT+3
Merhaba;

Sistemlerimizde kullandığımız PSU'lar 80+ Bronze sertifikalıdır ve sisteminizin güç gereksinimlerini fazlası ile karşılamaktadır. Dünyanın Önde gelen Teknoloji ürünleri ve PSU üreticilerinden biri olan AIGO tarafından üretilmiştir. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
GameGaraj
bunu yazdı

dostum ben mail attım uzun süre kullanıyorum dedim 10 saat en az

SATIŞ DESTEK
(Game Garaj)
8 Oca 2021 15:24 GMT+3
Merhaba;

Sistemlerimizde kullandığımız PSU'lar 80+ Bronze sertifikalıdır ve sisteminizin güç gereksinimlerini fazlası ile karşılamaktadır. Dünyanın Önde gelen Teknoloji ürünleri ve PSU üreticilerinden biri olan AIGO tarafından üretilmiştir. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
GameGaraj
bunu yazdı
tercih senin ben sadece uyardım benim gibi hataya düşmemen için

psu yu kalitesiz diye görmüştüm, istersen onu bi kontrol et olmadı kasayı ve psu yu çıkar listeden onları ayrı sipariş et
Ya boş yorum yapma psu kalitesizmiş su ana kadar sorun yaşayan olmadı birkaç kişi cool whine sorunu yaşadı onlaa gamegaraj anında ilgilenip psularını değiştirdi çok iyi değil psu tabii ki ama gamepowerda değil patlamaz sorun çıkartmaz. @ibrahimsndl gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

ben tek tek toplicam heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a

anlamadım kötümü şimdi attıgım sistem
Tek tek toplarsan 5300'e böyle bir sistem bulamazsın baştan söyliyim hocam :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri