Araba tavsiyesi formu

Reaksiyon skoru
52
Bütçe
100000
İyi akşamlar 90 100K lık bir bütçemiz var.
Sizce kaç KM'lik bir araba almalıyız.
Hangi modeller gidiyor öneriniz tavsiyeniz var mı ?
araba seçerken şuna garanti bakmalısın dediğiniz neler var arkadaşlar?

Aga be tüm arabalar 2 katı fiyat olmuş.

Fiat egea.

Polo bakın en son 100 civardı
Suan durum ne bilmiyorum

İyi akşamlar 90 100K lık bir bütçemiz var.
Sizce kaç KM'lik bir araba almalıyız.
Hangi modeller gidiyor öneriniz tavsiyeniz var mı ?
araba seçerken şuna garanti bakmalısın dediğiniz neler var arkadaşlar?
Ülkemizde Dizel araçalr yaygın çünkü Dizel Yakıt daha uygun
Aklınızda bir araç varsa ve dizel olacaksa mümkünse 170 Bin KM`yi geçmiş olmasın
Boya Değişen ve Hasar Kaydıda önemli.
Fiat Egea, VW Polo gibi araçalra bakın

valla kazalı araç alıp yaptırın daha iyi :D 100bine aldığım 2017 leon 220bin 1 senede

valla kazalı araç alıp yaptırın daha iyi :D 100bine aldığım 2017 leon 220bin 1 senede
Kazalı yeni araç almak-satmak sıkıntılı piyasanın altında satarsın ve araç geçmişi sabıkalı olduğu için çoğu kişi uzak durur

Kazalı yeni araç almak-satmak sıkıntılı piyasanın altında satarsın ve araç geçmişi sabıkalı olduğu için çoğu kişi uzak durur
bilmediğinizi düşünüyorum. otomotiv sektöründe olan biriyim al sat yapıyoruz kazalıdır vs. uyguna kazalı yakalayıp parçaları kendiniz toplayıp iyi bir ustada yaptırırsanız kazalıda olsa o araçtan 15-20 bin kar edersiniz :). he ben uygun parça aramaya üşenirim usta nerden bulcam uğraşamam servise çekerim yapsınlar derseniz tabii ki ak'ı b*kunu geçecektir :D

bilmediğinizi düşünüyorum. otomotiv sektöründe olan biriyim al sat yapıyoruz kazalıdır vs. uyguna kazalı yakalayıp parçaları kendiniz toplayıp iyi bir ustada yaptırırsanız kazalıda olsa o araçtan 15-20 bin kar edersiniz :). he ben uygun parça aramaya üşenirim usta nerden bulcam uğraşamam servise çekerim yapsınlar derseniz tabii ki ak'ı b*kunu geçecektir :D
Aslında sizin gibi al*satçılar yüzünden araç piyasası kanser
Ama sende burdan ekmek yiyorsun o yüzden bir şey demicem sana

Geri