Minecraft ip adresi ile minecraft serverine katılmak arkadaşlan oynamak?

RBTO3456

80+
Reaksiyon skoru
98
Merhaba minecraftı normalde arkadaşım ile aternos üzerinden oynuyorduk fakat aternos çok dolu oldugu için başka şehirlerden minecraft oynamak istiyoruz ip adresini çoklu oyuncuda dogrudan baglan kısmına yazıyor arkadaşım fakat giremiyor acaba yanlış mı yapıyoruz başka şehirlerden birlikte nasıl oynayabiliriz acaba benim bildigim kadarıyla ip ile giriliyor bilen birisi yardımcı olabilirmi lütfen.

Hamachili server açıp oynayabilirsiniz.

Hamachili server açıp oynayabilirsiniz.
Çok sakat bir yöntem.
Lan üzerinden açılmış bir server, en iyi sisteme sahip ve internete sahip olan arkadaşın özelliklerini belirtiniz.
Ona göre server açmanıza yardımcı olabilirim.

Çok sakat bir yöntem.
Lan üzerinden açılmış bir server, en iyi sisteme sahip ve internete sahip olan arkadaşın özelliklerini belirtiniz.
Ona göre server açmanıza yardımcı olabilirim.
Anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolay ve kısa bir yolu varsa anlatırmısınız lütfen.

En iyi sistem özellikli ve internete sahip arkadaşınızın sistemini paylaşın ya da kendinizin.
Onun üzerinden minecraft serveri açmayı göstereceğim ^^

Aternos doluysa Ploudos deneyebilirsin.

Merhaba minecraftı normalde arkadaşım ile aternos üzerinden oynuyorduk fakat aternos çok dolu oldugu için başka şehirlerden minecraft oynamak istiyoruz ip adresini çoklu oyuncuda dogrudan baglan kısmına yazıyor arkadaşım fakat giremiyor acaba yanlış mı yapıyoruz başka şehirlerden birlikte nasıl oynayabiliriz acaba benim bildigim kadarıyla ip ile giriliyor bilen birisi yardımcı olabilirmi lütfen.
Önce server açmak lazım.

bir süredir kullanıyorum sorun yaşamadım. Sadece dünya fazla büyüyünce render distance kötüleşiyor, geç yükleniyor onun dışında nadiren lag oluyor.

bir süredir kullanıyorum sorun yaşamadım. Sadece dünya fazla büyüyünce render distance kötüleşiyor, geç yükleniyor onun dışında nadiren lag oluyor.
Teşekkürler şuanda hesap kuruyorum bir saat sonra deneyecegim sunucunun açılması için fazla bekleniyormu.

Kaç GB RAM veriyor?

Teşekkürler şuanda hesap kuruyorum bir saat sonra deneyecegim sunucunun açılması için fazla bekleniyormu.
2 3 dakika sürüyor bilemedin 5 dakika

evet şimdi baktım ploudosda dolmuş ilk defa bu kadar kalabalık görüyorum :D
1610452274443.png

Kaç GB RAM veriyor?
hatırlamıyorum bakmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular