Oğulcan Çağlayan Transferindeki Tartışma Hakkında.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Rize çok sulu gözlü çıktı Fenerliyim ve bu konuda Oğulcan'a hak veriyorum kafalarına göre 1 sene uzatamazlar. Zaten Mart'a kadar itiraz hakları var. Oğulcan Mart'a kadar 6 maç cezası yok gerçi hiç olmamalı FİFA bile kabul etti. Oyuncu istemiyor diye.

Üstüne Rize, Kayserinin Oğulcanı 1.2'ye alma parasını ödememiş. İlk ona baksınlar.

O zaman birbirilerine şikeci diyorlar diye bu kategorisinin kaldırılmasını talep etme.

Ek olarak, "Bacım" ne alaka?
Profilindeki bayan animasyon karakterine bakarak yazdım :)
@5x_d4emon o kadar itici birisin ki hala beni kışkırtmaya çalışıyorsun ama başaramayacaksın ben Allah'a şükür böyle boş konular açmıyorum :) Boş olmadığım için.

Profilindeki bayan animasyon karakterine bakarak yazdım :)
@5x_d4emon o kadar itici birisin ki hala beni kışkırtmaya çalışıyorsun ama başaramayacaksın ben Allah'a şükür böyle boş konular açmıyorum :) Boş olmadığım için.
Fenerliler bile kabul ediyor dürüstçe sen hala ağlama peşindesin yazık...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Mustafa Cengiz'de beyin yoktur. Adam her boş fırsatta birine sallıyor o konuda karşıyım.
Ali Koç kadar olamasa da yapıyor bir şeyler.

Ali Koç'un açıklamalarından sonra Mustafa Cengiz böyle yanıt veriyor;

Düşünceleriniz neler?

Benim düşüncem Fenerbahçe camiasının parayla alamadığı oyuncuyu şanlı Galatasaray'ın almasını kıskanma, çekememe ve oyuncunun başarısını durdurma amaçlı cezadır.
Galatasaray'da yedek olarak başlayıp girip gol atan Türk Milli takımı hak eden bir insana yalan iftira atılmasını Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olduğunu iddia eden Fenerbahçe'ye yakıştıramadım. Türk futbolu gelişmiyor diyenlerin bunu yapmasını ironik buldum.
Fenerbahçe'nin yaptığı her harekette ülkenin dört bir yanından ses gelmesi :) bayılıyorum şu olaya.

Vedat Muriqi bile söyledi Galatasaray'da oynamam diye. Hatta Vedat kiralamaya konulunca teklif yolladılar kabul etmedi. Ben burada Ali Koç'un oyuncu ayartmasını görmüyorum.

Güzel kardeşim ben bu konu hakkında yorum yapmadım farkındaysan? Şanlı mevzusu için burada bulundum :) + olarak " Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olduğunu iddia eden Fenerbahçe" demişsin bu sebeple burada bulundum oğulcan çağlayan hakkında bir yorum yapmadım. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış adamlar kazanıyor sen ağlıyorsun gerek yok :D Bende fanatik bir FENERBAHÇE taraftarıyım ama bu olayları takip etmiyorum hepsi birbirinden gereksiz. Ve sizde bunlara oranla gereksiz bir konu açmışsınız.

Vedat Muriqi bile söyledi Galatasaray'da oynamam diye. Hatta Vedat kiralamaya konulunca teklif yolladılar kabul etmedi. Ben burada Ali Koç'un oyuncu ayartmasını görmüyorum.
Vedat Galatasaray'a gelmek istiyordu, Galatasaray ile anlaşamayınca fenere gitti sonra fener taraftarı Emre Bölezoğlu'na yaptıkları gibi doğuştan fenerli damgası çaktı.
İşin öbür kısmına gelecek olursak, Oğulcan transferi feneri ne kadar alakadar ediyor? 7 ay önceki transferi zamanında sesini çıkarmayıp şuan isyan etmesi ironik.

Ali Koç'un açıklamalarından sonra Mustafa Cengiz böyle yanıt veriyor;

Düşünceleriniz neler?

Benim düşüncem Fenerbahçe camiasının parayla alamadığı oyuncuyu şanlı Galatasaray'ın almasını kıskanma, çekememe ve oyuncunun başarısını durdurma amaçlı cezadır.
Galatasaray'da yedek olarak başlayıp girip gol atan Türk Milli takımı hak eden bir insana yalan iftira atılmasını Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olduğunu iddia eden Fenerbahçe'ye yakıştıramadım. Türk futbolu gelişmiyor diyenlerin bunu yapmasını ironik buldum.
3 sene önce süper lig izlemeyi bıraktım Türk futbolunda gram gelişme yok her gün aynı tas aynı hamam

"Galatasaray ayartan kulüp değildir"

Fener bambaşka bir takım çok ilginç onlar büyücü!
Lan noluyor erzuruma 3 attık derken 4. golüde galatasaraya falan mı attık ne kadar çok fener düşmanı varmış :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,418
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri