Neler Yeni

Oğulcan Çağlayan Transferindeki Tartışma Hakkında.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ogulcankn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Oğulcan
Hayır Valencia mı Samatta'mı oyuncularınızı tam bilmiyorum.
Mert istekli miydi? Bence değildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşını belli etmeye devam et. Klavye delikanlısı
Valencia idi galiba. Doğrudur pozisyonu hatırlamıyorum. Ben herkese ne gerekiyorsa öyle davranılması taraftarıyım. Çünkü hakemlerin saçma olaylarından dolayı seyir zevki düşüyor... Ve bunu hiç birimizin istemeyeceğini düşünüyorum. Hoş biz burada konuşsak ne fayda bizi dinleyen yok.

Mert bence teklifin doğruluğunu istedi ve Emre Belözoğlu çok yakından ilgilenmiş. Mert bu kadar ilgi görünce ve Galatasaray'dan bir yanıt görmeyince Fenerbahçe'yi seçmiş olabilir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,562
İsim
Mert Can Ergün
@5x_d4emon paylaştığın da ne geçti eline sadece fenerbahçeleri kızdırmak için yapıyorsun başkanınız hem yalan konuşmayı hem de laf atmayı çok sever en son ne zaman doğru bir şeyler söyledi

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Valencia idi galiba. Doğrudur pozisyonu hatırlamıyorum. Ben herkese ne gerekiyorsa öyle davranılması taraftarıyım. Çünkü hakemlerin saçma olaylarından dolayı seyir zevki düşüyor... Ve bunu hiç birimizin istemeyeceğini düşünüyorum. Hoş biz burada konuşsak ne fayda bizi dinleyen yok.

Mert bence teklifin doğruluğunu istedi ve Emre Belözoğlu çok yakından ilgilenmiş. Mert bu kadar ilgi görünce ve Galatasaray'dan bir yanıt görmeyince Fenerbahçe'yi seçmiş olabilir.
Evet 2 yorumuna da katılıyorum.
İşte Fenerbahçeli olunacaksa böyle olunmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@5x_d4emon paylaştığın da ne geçti eline sadece fenerbahçeleri kızdırmak için yapıyorsun başkanınız hem yalan konuşmayı hem de laf atmayı çok sever en son ne zaman doğru bir şeyler söyledi
Sadece üstü kapalı yalan iftira atarsınız kanıt gösteremezsiniz.

ogulcankn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Oğulcan

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Ali Koç'un açıklamalarından sonra Mustafa Cengiz böyle yanıt veriyor;

Düşünceleriniz neler?

Benim düşüncem Fenerbahçe camiasının parayla alamadığı oyuncuyu şanlı Galatasaray'ın almasını kıskanma, çekememe ve oyuncunun başarısını durdurma amaçlı cezadır.
Galatasaray'da yedek olarak başlayıp girip gol atan Türk Milli takımı hak eden bir insana yalan iftira atılmasını Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olduğunu iddia eden Fenerbahçe'ye yakıştıramadım. Türk futbolu gelişmiyor diyenlerin bunu yapmasını ironik buldum.
amacım tartışmak değil ama oğulcanıfb istedi mi??

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
''Benim düşüncem Fenerbahçe camiasının parayla alamadığı oyuncuyu şanlı Galatasaray'ın almasını kıskanma'' mert hakan,kruse,stoch,vedat,kuyt ??
Sneijder, Belhanda, Drogba, Selçuk İnan, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,110
Üyeler
169,675
Son üye
gen7zy
Top Bottom