Neler Yeni

Oğulcan Çağlayan Transferindeki Tartışma Hakkında.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

şahin doğan

80+ Platinum
Şahsım hakkında böyle konuşmaya devam edecek misin? Yaşın taş çatlasın 15 ağla yazısından anladım diyorsun adama yaşını :D Real'de abi çekecek kadar korkak birisin gelmişsin burada milletin şahsına söylediğin şeylere bak cidden iğrenç birisin sen ya yazık Allah ıslah etsin seni ne diyeyim :D
abiyi yaşa göre çekiyorsan.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Şahsım hakkında böyle konuşmaya devam edecek misin? Yaşın taş çatlasın 15 ağla yazısından anladım diyorsun adama yaşını :D Real'de abi çekecek kadar korkak birisin gelmişsin burada milletin şahsına söylediğin şeylere bak cidden iğrenç birisin sen ya yazık Allah ıslah etsin seni ne diyeyim :D
Biz yaşımızdan büyüklere abi çekmeyiz adam olana çekeriz eğer gelmek istersen buyur adres yazıyor özelden de veririz tam adres.

Keremdiyola

80+ Bronze
Ali Koç'un açıklamalarından sonra Mustafa Cengiz böyle yanıt veriyor;

Düşünceleriniz neler?

Benim düşüncem Fenerbahçe camiasının parayla alamadığı oyuncuyu şanlı Galatasaray'ın almasını kıskanma, çekememe ve oyuncunun başarısını durdurma amaçlı cezadır.
Galatasaray'da yedek olarak başlayıp girip gol atan Türk Milli takımı hak eden bir insana yalan iftira atılmasını Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olduğunu iddia eden Fenerbahçe'ye yakıştıramadım. Türk futbolu gelişmiyor diyenlerin bunu yapmasını ironik buldum.
Çok haklı yorum dicek şey kalmamış

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,848
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Neyse ben kavgadan ayrılır :) izlicem sizi

Bergee

80+ Silver
Biz yaşımızdan büyüklere abi çekmeyiz adam olana çekeriz eğer gelmek istersen buyur adres yazıyor özelden de veririz tam adres.
Bak birde adres verecek :D Senin ayağına mı geleceğim birde :D

Bergee

80+ Silver

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

Bergee

80+ Silver
Real'de abi çekecek kadar korkak birisin diyorum :D R mode on diyorsun :D

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Geçen sefer ki konuda o da vardı adama 90+5'de gol atıp şampiyon olduk atamasak sizsiniz diyorum bana şu kuralı açıkla diyor.
Ülkenin her takımının taraftarı ayrı manyak UltrAslan'da dahil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Real'de abi çekecek kadar korkak birisin diyorum :D R mode on diyorsun :D
Gel göstereyim ben sana abiyi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,735
Üyeler
169,614