Oğulcan Çağlayan Transferindeki Tartışma Hakkında.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şahsım hakkında böyle konuşmaya devam edecek misin? Yaşın taş çatlasın 15 ağla yazısından anladım diyorsun adama yaşını :D Real'de abi çekecek kadar korkak birisin gelmişsin burada milletin şahsına söylediğin şeylere bak cidden iğrenç birisin sen ya yazık Allah ıslah etsin seni ne diyeyim :D
abiyi yaşa göre çekiyorsan.

Şahsım hakkında böyle konuşmaya devam edecek misin? Yaşın taş çatlasın 15 ağla yazısından anladım diyorsun adama yaşını :D Real'de abi çekecek kadar korkak birisin gelmişsin burada milletin şahsına söylediğin şeylere bak cidden iğrenç birisin sen ya yazık Allah ıslah etsin seni ne diyeyim :D
Biz yaşımızdan büyüklere abi çekmeyiz adam olana çekeriz eğer gelmek istersen buyur adres yazıyor özelden de veririz tam adres.

Ali Koç'un açıklamalarından sonra Mustafa Cengiz böyle yanıt veriyor;

Düşünceleriniz neler?

Benim düşüncem Fenerbahçe camiasının parayla alamadığı oyuncuyu şanlı Galatasaray'ın almasını kıskanma, çekememe ve oyuncunun başarısını durdurma amaçlı cezadır.
Galatasaray'da yedek olarak başlayıp girip gol atan Türk Milli takımı hak eden bir insana yalan iftira atılmasını Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olduğunu iddia eden Fenerbahçe'ye yakıştıramadım. Türk futbolu gelişmiyor diyenlerin bunu yapmasını ironik buldum.
Çok haklı yorum dicek şey kalmamış

Neyse ben kavgadan ayrılır :) izlicem sizi

Biz yaşımızdan büyüklere abi çekmeyiz adam olana çekeriz eğer gelmek istersen buyur adres yazıyor özelden de veririz tam adres.
Bak birde adres verecek :D Senin ayağına mı geleceğim birde :D

Real'de abi çekecek kadar korkak birisin diyorum :D R mode on diyorsun :D

Geçen sefer ki konuda o da vardı adama 90+5'de gol atıp şampiyon olduk atamasak sizsiniz diyorum bana şu kuralı açıkla diyor.
Ülkenin her takımının taraftarı ayrı manyak UltrAslan'da dahil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Real'de abi çekecek kadar korkak birisin diyorum :D R mode on diyorsun :D
Gel göstereyim ben sana abiyi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri