sakın alma önermemMalzeme kalitesi olarak nasıl
malzeme kalitesini bilmemMalzeme kalitesi olarak nasıl
ama kalitesiz rampage olanÖzellikleri bakımından R44 daha iyi, ama bilemedim
Alma SMX-R44 Ben 2 ay kullandım,bozulduMalzeme kalitesi olarak nasıl
Her faresinde olmaz bence ne zamandır bekliyorum bütçe aralığımda çıkmıyoeir, zaten o bütçede iyi fare yok gibi incehesap'ta bir ursa var o da pahalı aylardır indirime de koymuyolarmalzeme kalitesini bilmem
ama o civarda en çok satılan modellerden birisi de bu
ama rampage markasında 1.5 - 2 yıl sonra mousede çit tıklama sorunu döndürme sorunu vs şeyler çıkabilir
gaming gecesini bekleyip 140-150 TL bandında bir mouse almanız önerimdir
Ne önerirsinAlma SMX-R44 Ben 2 ay kullandım,bozuldu
berbat bir mouse asla almayın. alan arkadaşım var hiç memnun değil.
Daha iyisi yok mu, ne de olsa +40₺ kalıyorsakın alma önermem
Bunu al;
Hmm fena değil gibi beğendim bunu, sanırım daha iyi öneri gelmezse bunu alıcamberbat bir mouse asla almayın. alan arkadaşım var hiç memnun değil.
daha önce o arkadaşımda
bundan vardı bu ona göre daha iyi diyor.MSI Interceptor DS B1 Gaming Mouse | ITOPYA
MSI Interceptor DS B1 Gaming Mouse oyunculara özel yüksek performans uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
hayır alma philips çok daha iyi, linkteki msi olanı ben kullandım memnunum ama philips kadar değil.Daha iyisi yok mu, ne de olsa +40₺ kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hmm fena değil gibi beğendim bunu, sanırım daha iyi öneri gelmezse bunu alıcam
Bana dandik gibi geldi philips daha önce bir defa kullandım pek memnun kalmadım, iki üç yıl öncehayır alma philips çok daha iyi, linkteki msi olanı ben kullandım memnunum ama philips kadar değil.