PamukGibiEnes™
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
kuzenimisin yoksa sorusuna malesef yazarsan şu anlama gelir (Evet Malesef Kuzenyim)ya kuzeni değilim ve neden linçlediğinizi anlamıyorum
kuzenimisin yoksa sorusuna malesef yazarsan şu anlama gelir (Evet Malesef Kuzenyim)ya kuzeni değilim ve neden linçlediğinizi anlamıyorum
Aynen zaten yeterince kulağı çınlamıştır ismailin zaten çocuk ilk anası babasından ahlakını alır hak yememeyi, az ile yetinmeyi ama belliki anası babası bile eğitememiş biz hiç eğitemeyiz ama o linçlenmenin hissini bilirim 1 hafta insan kendine gelemez bizde inşallah bu duyguyu hissettirdik en azından.Bu konu uzarsa bu eğitilmez ve laftan anlamaz çocuk yüzünden bir sürü kişi ban yiyecek.
Madem öyle MEB'e başvur ve kardeşimin ihtiyacı var de, tamam mı? Hiç de yüzün kızarmasın.
Burada insanların sinirlerini zıplatma.
Dostum ihtiyacı olanlar varken görüyoruz bu arkadaşın böyle sistemi olacaksa bu arkadaş TED'e filan da gidiyordur. Gelip de burada kardeşini acındırıp şatafatlı sistem toplaması hem sinirlendiriyor hem güldürüyor. Adama bak kuzeninin var benim yok diye ağlıyor. Bu çocuk ailesine bile bu bilgisayarı zorla aldırmıştır.ya kuzeni değilim ve neden linçlediğinizi anlamıyorum
Misafirlikte masanın altında Pubg oynamak için.Neden insanlar ihtiyacı olmamasına rağmen alıyor.
Kim duyar kasıyor? Velev ki duyar kastık bu bizi forumda nasıl öne çıkarabilir? Yüzün kızarmıyorsa, vicdanın rahat ediyorsa o tableti benimde ihtiyacım var diyerek iki tane al kimsenin sinirini zıplatma.Bakü bak ağzımı bozmak istemiyorum. Burda prim kasıp duyar kasıp mesaj ve reaksiyon kasmaya çalışma. Burdaki herkes şuan duyar kasarak kendini forumda öne çıkarmaya çalışıyor
Malesef Türk aklı hocam. Genelleme yapmak istemiyorum ama...Zaten onda da sorun var
Ihtiyaci yok ama aliyor nasil bir nefs bu
Ben soylim fakir ve durumu olmayan insanın büyük ahı var
Ve tutar
Oyun için vermiyor çünküDağıttı tablet PUBG mobilde 36FPS mi ne veriyor
Boşver 8. sınıfa giden ve büyük ihtimalle LGS de bi b.k yapamayıp özel okulun fen lisesine gidecek olan veletin yazıları.Kim duyar kasıyor? Velev ki duyar kastık bu bizi forumda nasıl öne çıkarabilir? Yüzün kızarmıyorsa, vicdanın rahat ediyorsa o tableti benimde ihtiyacım var diyerek iki tane al kimsenin sinirini zıplatma.
Tamam@Mehmet Yılmaz konuda arkadaş baya bir linç yiyor ama hakediyor tabi bencil bir düşünce yapısına sahip neyse arkadaşın bu düşünce yapısı ile herkesde buna sert tepki gösterior tabi konun kilitlenmisini rica ediyorum yoksa birileri banlanacak ve olay çıkacak sırf bencil biri yüzünden böyle şeylere gerek olmadığını düşünüyorum teşekkürler
Evet ama gereksiz fazla demek istedim. 500-600tl lik tablet te yeterdi eba içinOyun için vermiyor çünkü
Dediklerin bencillik zaten.Tamamben bencilim ben yüzsüzüm onursuzum siz bildiğinizi konuşun benim ney olduğumu allah biliyor o bana yeter hesap soracak olanda siz değil allah benim vicdanım rahat ararlarsa çıktı deseler sizde kabul edersiniz (nokta)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet ama gereksiz fazla demek istedim. 500-600tl lik tablet te yeterdi eba için