Ryzen 5 5600 X + RTX 3060 sistem alınır mı?

Monitörün içime hiç sinmedi
benimde hiç sinmedi ama başka 2600 tl ye 2K bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nvidia nın sitesinde 3200 TL den başlangıç fiyatı diyor bu büyük ihtimalle founder edition modeli içindir

gskill sniper da 8*2 hocam orada ki siteler dikkatli bakın
Şimdi gördüm dostum teşekkür ederim trendyol da var bakacağım

nvidia nın sitesinde 3200 TL den başlangıç fiyatı diyor bu büyük ihtimalle founder edition modeli içindir

gskill sniper da 8*2 hocam orada ki siteler dikkatli bakın
founder editionu nasıl sipariş edebilirim markalara göre fps değerleri daha mı iyidir

benimde hiç sinmedi ama başka 2600 TL ye 2K bulamadım

founder editionu nasıl sipariş edebilirim markalara göre fps değerleri daha mı iyidir
tam tersi hocam hatta markalara göre fps değerleri bir tık daha düşük kalır markalar gpu ya biraz daha oc yapıp pazarlıyorlar çünkü

benimde hiç sinmedi ama başka 2600 TL ye 2K bulamadım

Gaming gecesinde dene şansını belki düşer

Alacağım sistemimin parçaları bunlar=

AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci​

MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart

CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram (iki adet 2*8=16 gb ram)

Ekran kartı olarak şuanda aklımda rtx 3060 var o yüzden şubata kadar bekleyeceğim(Fiyat aralığı 4000 TL ya da 4500 olursa alacağım daha fazla olursa rtx 2060 ya da rx 5600 xt alırım

COOLER MASTER MasterBox MB511 ARGB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa

SEAGATE 500GB Barracuda SATA 3 2.5" SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma)

Dostlar sizce parçalar nasıl değiştirmem gereken parçalar var mı ? monitör olarakta=

GamePower Intense X60 27'' 1ms 165Hz Curved 2K WQHD 2560*1440 RGB Gaming Monitör bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl ? şimdiden teşekkür ederim.​

Ssd yerine Kingston a2000 alabilirsin bence m2 nvme amazonda 550 tl civarı fiyatı var

2k monitör almana gerek yok, çıktığında 2k oynatsa bile bu kartın 1440p oyunculuk amacı ile çıkmadığını bil.

Anakart ve ramleri değiştir.
ramlari de değiştirdim bunu alacağım herhalde https://www.epey.com/bellek-ram/g-skill-ripjaws-v-f4-3200c16s-8gvkb.html

2k monitör almana gerek yok, çıktığında 2k oynatsa bile bu kartın 1440p oyunculuk amacı ile çıkmadığını bil.
https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/ o olmazsa bunu almayı düşünüyorum zaten sence bu nasıl ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,992
Üyeler
186,419
Son üye
səbinə
Geri