her gördüğünüz hile değil

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Impe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,729
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim

Okurken nefes nefese kaldım.

smurf hesap açma sebebini sorabilirmiyim

Smurf kendi takımıma gelince baya iyi oluyor. Adam sona 2 mermi bıraktı 2 mermi ile 2 kişi aldı. Adam derecelide 47 kill aldı. :D

Uygunsuz davranış
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
BAK ŞİMDİDE SMURFSUN DİYE BURADA ANANA SÖVERİMDE FORUMDA BAN YEMEK İSTEMİYORUM

BAK ŞİMDİDE SMURFSUN DİYE BURADA ANANA SÖVERİMDE FORUMDA BAN YEMEK İSTEMİYORUM
arkadaşlarım gümüş onlarla oynamak için birde aim alıştırması yapmak için ben burda suç görmüyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,195
Üyeler
185,236
Son üye
Atalantesion
Geri