Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
** ne demek istediniz ?Ha smurf ha hile ne fark var **
Ayrıca smurf ile hile ne alaka.
** ne demek istediniz ?Ha smurf ha hile ne fark var **
amacım boostlamak değil hatta genelde ben onlarla ggülmekten derecelide sonlara düşüyorumben görüyorum smurf olmak iyi değil karşıam smurf gelirse söverim açık ve net arkadaşlarını boostluyorsun orada karşı takıma gümüş gelmesi gerekirken elmas gelmiş gibi düşün adam söver bu nasıl eşleştirme diye aynı durum
Senden kolay kişilerle aim alıştırması yaparak onların oyununu mahvettiğinin farkında mısın ? Sonra niye anama sövdüler, tabi söverler.aim alıştımak ve arkadaşlarımla oynamak için onlar gümüş
yaşına vererek yok sayıyorumAğlıcak mısın ?
alındıysa üstüne alında ben burada satırlaca küfür yağdırmıyorum karşı takım zaten gerekeni ailevi değerlerine yapmıştırBu da bir hakaret biliyorsun değil mi ?
Bu kadar zengin bir dilin kurallarını sadece sınavda uygulamak için mi öğreniyorsun?sınavda mıyız?
BOŞ.Oynamayı bilmeyenler sürekli ağlıyor rankta 50 vurdum diye VAC yedim.yaşına vererek yok sayıyorum
+++++Neden smurf hesapta oynuyorsun? Gerekmedikçe neden yan hesaplarda oynayıp milletin oyununu pok ediyorsunuz hocam? Şimdi linç yiyicem ama haklıyım ben oyundaki mmr sistemini delip geçiyorsunuz zaten yerleştirme sistemi kötü birde smurfler sağolsun rakibe oyun zehir oluyor
Tamam dilimizi güzel kullanalım ama forumda hızlı yazdığım için genelde onları uygulamayı unutuyorum,Bu kadar zengin bir dilin kurallarını sadece sınavda uygulamak için mi öğreniyorsun?
Gidip de paragraf başı yap, virgül koy, kesme işareti kullan demiyorum zaten.
En azından cümleye büyük harfle başlamak gibi basit bir kurala uyalım.
Demek ki gerekiyor.Neden smurf hesapta oynuyorsun? Gerekmedikçe neden yan hesaplarda oynayıp milletin oyununu pok ediyorsunuz hocam? Şimdi linç yiyicem ama haklıyım ben oyundaki mmr sistemini delip geçiyorsunuz zaten yerleştirme sistemi kötü birde smurfler sağolsun rakibe oyun zehir oluyor
Cümle sonuna virgül değil nokta konulur.Tamam dilimizi güzel kullanalım ama forumda hızlı yazdığım için genelde onları uygulamayı unutuyorum,