Neler Yeni

her gördüğünüz hile değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
Keşke doğru yazsaydin...

Ekler

• download.jpg
    download.jpg
    8 KB · Hit: 28

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
hem smurf kasıp hemde karşıdakilerin söylenmesine takılıyorsun da ben napiyim bunu onu anlamadım
çoluk çocuk işte bunlar yüzünden rankım yükselmiyor ranklar sıfırlandı takım leş karşıda smurf var bronz 2 ye attı şaka gibi 2 maç kaybettim diye kaybettiğim 2 maçında mvp si benim ve 38 vurdum sen düşün ben şimdi bu adama sövsem yeridir

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
çoluk çocuk işte bunlar yüzünden rankım yükselmiyor ranklar sıfırlandı takım leş karşıda smurf var bronz 2 ye attı şaka gibi 2 maç kaybettim diye kaybettiğim 2 maçında mvp si benim ve 38 vurdum sen düşün ben şimdi bu adama sövsem yeridir
heh R6 da smurf olarak adlandırılıyorum her sezon ama söyle bir sıkıntı var ranklar sıfırlandığında bronza karşı plat gelebiliyor :D

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Allah aşkına şu yazım kurallarına uymak bu kadar mı zor ?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Tamam dilimizi güzel kullanalım ama forumda hızlı yazdığım için genelde onları uygulamayı unutuyorum,
Forum bir İnstagram gönderisinin altı veya YouTube videosunun yorumları değildir.
Forum kurallarını okursan bu cümleyi görebilirsin.
"Forum içinde Türkçe yazım kurallarına uymanız bizim için önemli!"

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Boş yapıyorsun hocam. Bakıyorum sende o boş smurflerdensin. Deli sanalar gibi savunmuşsun. Kendi liginizde oynayacak yetenek vizyon sanırım. Düşük liglerde oynayan oyuncuların oyununu zehir edip kendinizi avutuyor gibisiniz?
deme öyle arkadaşları gümüşmüş onları boostlamıyorum demiyorda beraber oynamak için diyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom