Neler Yeni

her gördüğünüz hile değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
heh R6 da smurf olarak adlandırılıyorum her sezon ama söyle bir sıkıntı var ranklar sıfırlandığında bronza karşı plat gelebiliyor :D
sıkıntı rankların sıfırlanması değil adamın hesabının yeni olması ve 20 vurması takım oyunlarıda var adamların en düşük skorlusu 16 vuruyor bizim en düşük skorlu 1-17-4 gidiyor

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Forum bir İnstagram gönderisinin altı veya YouTube videosunun yorumları değildir.
Forum kurallarını okursan bu cümleyi görebilirsin.
"Forum içinde Türkçe yazım kurallarına uymanız bizim için önemli!"
Technopatta olsaydık ban yağmuruna tutmuşlardı, tekrardan Technopatın değerini hatırladım.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Boş yapıyorsun hocam. Bakıyorum sende o boş smurflerdensin. Deli danalar gibi savunmuşsun. Kendi liginizde oynayacak yetenek vizyon yok sanırım. Düşük liglerde oynayan oyuncuların oyununu zehir edip kendinizi avutuyor gibisiniz?
:D sende en düşük ligtesin galiba o yüzden ağlıyorsun ayrıca globale çıktım ve en üst sıralardayım e ben neden düşeyim mesela

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
sıkıntı rankların sıfırlanması değil adamın hesabının yeni olması ve 20 vurması takım oyunlarıda var adamların en düşük skorlusu 16 vuruyor bizim en düşük skorlu 1-17-4 gidiyor
Valla troll hesapda denk gelebiliyor ama çok denk gelmiyor R6 da bazen bir geliyor ben daha reinforce atarken adam arkamdan çıkabiliyor

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Technopatta olsaydık ban yağmuruna tutmuşlardı, tekrardan Technopatın değerini hatırladım.
Technopat'ın kuralları bence çok katı. Sonuçta herkes iyi bir eğitim alamamış olabiliyor.
Gidip de -da/-de eklerini ayrı veya birleşik yazıp yazmaması bence önemli değil.
Ancak temel kurallara uyulmalı. Cümle bitince nokta koyup cümleye başlarken büyük harfle başlamak zor bir şey değil.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
şu an ağlamasına değil smurf olmasına kızıyoruz ama neyse 4000 mesaj skoru yapmış adamın konuşmalarına bak
Aynen şu forumda hala smurf hesap diye ağlayan var.Smurf hesap kullanmıyorum ama sürekli karşıma geliyor ve her türlüde kazanıyorum yine diyorum bence ağlamaya gerek yok bilek varsa zaten her türlü alırsın

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Valla troll hesapda denk gelebiliyor ama çok denk gelmiyor R6 da bazen bir geliyor ben daha reinforce atarken adam arkamdan çıkabiliyor
bunlar yüzünden brozn 2 ye düştüm yeni başlayan arkadaşım var ranklarımız aynı ben 30 vuruyorum o 15 vuruyor ve ikimizin rankıda bronz 2 :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom