her gördüğünüz hile değil

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
heh R6 da smurf olarak adlandırılıyorum her sezon ama söyle bir sıkıntı var ranklar sıfırlandığında bronza karşı plat gelebiliyor :D
sıkıntı rankların sıfırlanması değil adamın hesabının yeni olması ve 20 vurması takım oyunlarıda var adamların en düşük skorlusu 16 vuruyor bizim en düşük skorlu 1-17-4 gidiyor

Forum bir İnstagram gönderisinin altı veya YouTube videosunun yorumları değildir.
Forum kurallarını okursan bu cümleyi görebilirsin.
"Forum içinde Türkçe yazım kurallarına uymanız bizim için önemli!"
Technopatta olsaydık ban yağmuruna tutmuşlardı, tekrardan Technopatın değerini hatırladım.

Boş yapıyorsun hocam. Bakıyorum sende o boş smurflerdensin. Deli danalar gibi savunmuşsun. Kendi liginizde oynayacak yetenek vizyon yok sanırım. Düşük liglerde oynayan oyuncuların oyununu zehir edip kendinizi avutuyor gibisiniz?
:D sende en düşük ligtesin galiba o yüzden ağlıyorsun ayrıca globale çıktım ve en üst sıralardayım e ben neden düşeyim mesela

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
sıkıntı rankların sıfırlanması değil adamın hesabının yeni olması ve 20 vurması takım oyunlarıda var adamların en düşük skorlusu 16 vuruyor bizim en düşük skorlu 1-17-4 gidiyor
Valla troll hesapda denk gelebiliyor ama çok denk gelmiyor R6 da bazen bir geliyor ben daha reinforce atarken adam arkamdan çıkabiliyor

Technopatta olsaydık ban yağmuruna tutmuşlardı, tekrardan Technopatın değerini hatırladım.
Technopat'ın kuralları bence çok katı. Sonuçta herkes iyi bir eğitim alamamış olabiliyor.
Gidip de -da/-de eklerini ayrı veya birleşik yazıp yazmaması bence önemli değil.
Ancak temel kurallara uyulmalı. Cümle bitince nokta koyup cümleye başlarken büyük harfle başlamak zor bir şey değil.

şu an ağlamasına değil smurf olmasına kızıyoruz ama neyse 4000 mesaj skoru yapmış adamın konuşmalarına bak
Aynen şu forumda hala smurf hesap diye ağlayan var.Smurf hesap kullanmıyorum ama sürekli karşıma geliyor ve her türlüde kazanıyorum yine diyorum bence ağlamaya gerek yok bilek varsa zaten her türlü alırsın

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Valla troll hesapda denk gelebiliyor ama çok denk gelmiyor R6 da bazen bir geliyor ben daha reinforce atarken adam arkamdan çıkabiliyor
bunlar yüzünden brozn 2 ye düştüm yeni başlayan arkadaşım var ranklarımız aynı ben 30 vuruyorum o 15 vuruyor ve ikimizin rankıda bronz 2 :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri