Neler Yeni

her gördüğünüz hile değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

'Rey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Violet'T
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
neden smurf hesapta oynuyorsun ??

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
İşte demek ki yeterince iyi değilsin işte daha çok oynayacaksın ve o smurfleri oyundan soğutacaksın olay bu dün CS girdim ve 40 vurmama rağmen 2 kez ACE atmama rağmen yenildik takım berbattı ne yapayım bırakayım mı oyunu ? Çalışmaya devam hocam
takım oyunu tabi önemlide karşı takımı oyundan soğutan elemanı konuşuyoruz burada konu değiştirme bende 38 vurdum yenildik valorantta 10 vuran arkadaşım ile ikimizide bronz 2 ye attı şimdi ne oluyor bu ? s*lak saçma iş yapmayın adamlar böyle bir şey isteselerdi rank diye bir şey koymazlardı

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
takım oyunu tabi önemlide karşı takımı oyundan soğutan elemanı konuşuyoruz burada konu değiştirme bende 38 vurdum yenildik valorantta 10 vuran arkadaşım ile ikimizide bronz 2 ye attı şimdi ne oluyor bu ? ***** saçma iş yapmayın adamlar böyle bir şey isteselerdi rank diye bir şey koymazlardı
Tamam da SMURF gelse ne olacak oyunu öğrenip alacaksın yani olay bu.
Hocam SMURF falan düşünüyorsanız direk oyunu silin çünkü hiçbir şekilde gelişemezsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
Hocam SMURF falan düşünüyorsanız direk oyunu silin çünkü hiçbir şekilde gelişemezsiniz.
usta senin rank neydi yaa

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
evet oyunu öğrenmek evet karşına e sporcu gelsin içinden geçsin öğrenip alıcaksın gerçekten senin kafanı yaşamak istiyorum bu şey değilmi bi yayıncı vardı smurf girip karşı takım sövünce daha iyi oynayın ne yapayım diyen eleman adını unuttum adamın

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
hile değilsin ancak orada oynaman doğr değil
senin orjinal seviyen değil adam haklı
hile değilsin ama tam
neyse
kardeşim açmayın yeter smurfları
sanırsın çk doğru bir iş yapıyorsun
reportlaması iyi olmuş çoklu hesap yasak
2.aim alıştırması için alıştırma modu var
yeni başlayan oyuncular yenilerle oynasın senin gibi altın gümüşle değil
git alıştırma modu oyna
ibnsanları kendi faren görme
ve şuan sana bela okumak üzereyim az kaldı
senin gibiler yüzündne valorantı bırakıcam neredeyse

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ben karşıya öyle biri geldiği zaman açıkça soruyorum "Hile misin smurf müsün?" diye. Smurf'üm derse ailevi değerlerine sövmüyorum doğrudan şahsına sövüyorum. Bir tık düşürüyorum yani küfür şiddetini. Senin de ailevi değerlerine sövmelerini doğru bulmadım, direkt sana sövmelilerdi.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Beğen
Reaksiyonlar: Impe

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Smurf hesapta ban sebebi ama :D Adam sana hile demekte haklı yani. Hiç senin gibi adamlarla oynamamış ki bu adam. Karşında kendi gibi birisini bekliyor yani. Sende pat pat pat pat indirince adam tabii ki hile diye düşünebilir. Birazcık doğal gibi geldi bana olay.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
hile değilsin ancak orada oynaman doğr değil
senin orjinal seviyen değil adam haklı
hile değilsin ama tam
neyse
kardeşim açmayın yeter smurfları
sanırsın çk doğru bir iş yapıyorsun
reportlaması iyi olmuş çoklu hesap yasak
2.aim alıştırması için alıştırma modu var
yeni başlayan oyuncular yenilerle oynasın senin gibi altın gümüşle değil
git alıştırma modu oyna
ibnsanları kendi faren görme
ve şuan sana bela okumak üzereyim az kaldı
senin gibiler yüzündne valorantı bırakıcam neredeyse
Tek tek yazmışsın ya uyuz oldum. :)

Impe

80+ Silver
Ben karşıya öyle biri geldiği zaman açıkça soruyorum "Hile misin smurf müsün?" diye. Smurf'üm derse ailevi değerlerine sövmüyorum doğrudan şahsına sövüyorum. Bir tık düşürüyorum yani küfür şiddetini. Senin de ailevi değerlerine sövmelerini doğru bulmadım, direkt sana sövmelilerdi.
bana sövseler neysede anneye babaya ayıp oluyor xD

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
evet oyunu öğrenmek evet karşına e sporcu gelsin içinden geçsin öğrenip alıcaksın gerçekten senin kafanı yaşamak istiyorum bu şey değilmi bi yayıncı vardı smurf girip karşı takım sövünce daha iyi oynayın ne yapayım diyen eleman adını unuttum adamın
İmoRR gelmese karşıma beni kandıracaksın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom