EmreBey52
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,203
++
++++Karşımdaki kişi sürekli beni kafadan öldürse bende söverdim
++++Karşımdaki kişi sürekli beni kafadan öldürse bende söverdim
sıkıntı rankların sıfırlanması değil adamın hesabının yeni olması ve 20 vurması takım oyunlarıda var adamların en düşük skorlusu 16 vuruyor bizim en düşük skorlu 1-17-4 gidiyorheh R6 da smurf olarak adlandırılıyorum her sezon ama söyle bir sıkıntı var ranklar sıfırlandığında bronza karşı plat gelebiliyor![]()
Technopatta olsaydık ban yağmuruna tutmuşlardı, tekrardan Technopatın değerini hatırladım.Forum bir İnstagram gönderisinin altı veya YouTube videosunun yorumları değildir.
Forum kurallarını okursan bu cümleyi görebilirsin.
"Forum içinde Türkçe yazım kurallarına uymanız bizim için önemli!"
DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.forum.donanimarsivi.com
Adam suçlu demiyorum kiadamın aimi iyiyse suçu ne?
Yok en güzelinden Türkçe öğreniceksinoww ben linç yiyeceğim xD
Boş yapıyorsun hocam. Bakıyorum sende o boş smurflerdensin. Deli danalar gibi savunmuşsun. Kendi liginizde oynayacak yetenek vizyon yok sanırım. Düşük liglerde oynayan oyuncuların oyununu zehir edip kendinizi avutuyor gibisiniz?
Valla troll hesapda denk gelebiliyor ama çok denk gelmiyor R6 da bazen bir geliyor ben daha reinforce atarken adam arkamdan çıkabiliyorsıkıntı rankların sıfırlanması değil adamın hesabının yeni olması ve 20 vurması takım oyunlarıda var adamların en düşük skorlusu 16 vuruyor bizim en düşük skorlu 1-17-4 gidiyor
Technopat'ın kuralları bence çok katı. Sonuçta herkes iyi bir eğitim alamamış olabiliyor.Technopatta olsaydık ban yağmuruna tutmuşlardı, tekrardan Technopatın değerini hatırladım.
Aynen şu forumda hala smurf hesap diye ağlayan var.Smurf hesap kullanmıyorum ama sürekli karşıma geliyor ve her türlüde kazanıyorum yine diyorum bence ağlamaya gerek yok bilek varsa zaten her türlü alırsınşu an ağlamasına değil smurf olmasına kızıyoruz ama neyse 4000 mesaj skoru yapmış adamın konuşmalarına bak
bunlar yüzünden brozn 2 ye düştüm yeni başlayan arkadaşım var ranklarımız aynı ben 30 vuruyorum o 15 vuruyor ve ikimizin rankıda bronz 2Valla troll hesapda denk gelebiliyor ama çok denk gelmiyor R6 da bazen bir geliyor ben daha reinforce atarken adam arkamdan çıkabiliyor