her gördüğünüz hile değil

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ben görüyorum smurf olmak iyi değil karşıam smurf gelirse söverim açık ve net arkadaşlarını boostluyorsun orada karşı takıma gümüş gelmesi gerekirken elmas gelmiş gibi düşün adam söver bu nasıl eşleştirme diye aynı durum
amacım boostlamak değil hatta genelde ben onlarla ggülmekten derecelide sonlara düşüyorum

Ben cs de maça girdigim an herkezi muteliyorum bana küfür edilmesinden bıktım

hem smurf kasıp hemde karşıdakilerin söylenmesine takılıyorsun da ben napiyim bunu onu anlamadım

sınavda mıyız?
Bu kadar zengin bir dilin kurallarını sadece sınavda uygulamak için mi öğreniyorsun?
Gidip de paragraf başı yap, virgül koy, kesme işareti kullan demiyorum zaten.
En azından cümleye büyük harfle başlamak gibi basit bir kurala uyalım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Neden smurf hesapta oynuyorsun? Gerekmedikçe neden yan hesaplarda oynayıp milletin oyununu pok ediyorsunuz hocam? Şimdi linç yiyicem ama haklıyım ben oyundaki mmr sistemini delip geçiyorsunuz zaten yerleştirme sistemi kötü birde smurfler sağolsun rakibe oyun zehir oluyor
+++++

Bu kadar zengin bir dilin kurallarını sadece sınavda uygulamak için mi öğreniyorsun?
Gidip de paragraf başı yap, virgül koy, kesme işareti kullan demiyorum zaten.
En azından cümleye büyük harfle başlamak gibi basit bir kurala uyalım.
Tamam dilimizi güzel kullanalım ama forumda hızlı yazdığım için genelde onları uygulamayı unutuyorum,

Neden smurf hesapta oynuyorsun? Gerekmedikçe neden yan hesaplarda oynayıp milletin oyununu pok ediyorsunuz hocam? Şimdi linç yiyicem ama haklıyım ben oyundaki mmr sistemini delip geçiyorsunuz zaten yerleştirme sistemi kötü birde smurfler sağolsun rakibe oyun zehir oluyor
Demek ki gerekiyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,396
Üyeler
185,265
Son üye
furkanturan1234