Merhabalar, yaklaşık 6 aydır spor yapıyorum. Başlangıçta 181 boya 86 kg skinny fat bir vücudum vardı. Yağ oranım %23-25 civarıydı. Şu an yağ oranım yaklaşık %15, 72 kg’yim ve bariz bir yağ yakımım var. Diyetten yeni çıktığım için kas oranımda pek bir artış yok ama yine şekillenmeler başladı. Hatta üstteki ilk 2 karın kası dahi çıktı. Fakat o kadar kilo vermeme, diyet yapmama rağmen kalça yağlarım bir türlü gitmedi ve belim vs. incelince kalçam daha orantısız durmaya başladı. Bu neden oluyor, çözümü nedir?
Bacak günlerimi kesinlikle aksatmıyorum. Hatta o bölgenin daha sıkı görünmesi için ekstra kalça çalıştığım dahi oluyor ama erimiyor. Şimdi “kas olduğundandır” diyebilirsiniz ama bariz yağ çünkü bıngıl bıngıl, bildiğiniz su balonu gibi. Orası ödem de değildir çünkü günde minimum 3 litre su içip tuzu fazla almadığımdan eminim. O yüzden tek seçenek yağ olması ama o da erimiyor. Daha fazla diyet yaparsam da zarganaya döneceğim.
Sizce ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bel çevrem: 79 cm
Kalça çevrem: 98 cm
Bacak günlerimi kesinlikle aksatmıyorum. Hatta o bölgenin daha sıkı görünmesi için ekstra kalça çalıştığım dahi oluyor ama erimiyor. Şimdi “kas olduğundandır” diyebilirsiniz ama bariz yağ çünkü bıngıl bıngıl, bildiğiniz su balonu gibi. Orası ödem de değildir çünkü günde minimum 3 litre su içip tuzu fazla almadığımdan eminim. O yüzden tek seçenek yağ olması ama o da erimiyor. Daha fazla diyet yaparsam da zarganaya döneceğim.
Sizce ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bel çevrem: 79 cm
Kalça çevrem: 98 cm